Galeria HElficka

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Re: Galeria HElficka

Post autor: Proch »

możesz zrobić z modeliny... banalnie proste i banalnie tanie 2-3 próby i wyjdą takie jakie chcesz :wink:

mod do roboty skasuj nas :twisted:

Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Post autor: Mortipher »

takie liście to kwiatostan brzozy mozna go zbierac samemu pod drzewem (nie musze pisac ze brzoza) mam troche ale nie na tyle abym mogł ci podesłac. swojego czasu ktos w dziale sprzedam probował tym handlować ale nie wiem czy to jeszcze aktualne. Tak wiec musisz sie chyba wstrzymać do lata

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

ja chyba zabiore się za sklejanie do kupy Władcy Ostrzy - kto grał w SpellForce ten wie co to
już mam nagromadzone mnóstwo żelastwa, teraz trzeba to tylko jakoś ładnie obrobić i złożyć ;)
pod żelastwem rozymiem metalowe części od różnych fixów - najczęściej miecze i tarcze
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Zwolin pisze:ja chyba zabiore się za sklejanie do kupy Władcy Ostrzy - kto grał w SpellForce ten wie co to
już mam nagromadzone mnóstwo żelastwa, teraz trzeba to tylko jakoś ładnie obrobić i złożyć ;)
pod żelastwem rozymiem metalowe części od różnych fixów - najczęściej miecze i tarcze
a to a propos czego? :?
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Zwolin
Falubaz

a nie wiem
gram tylko He więc tu napisałem choć fix mógłby się nadawać pewnie do D/WoCh albo czegoś w tym stylu
albo na Warga dla Vampów

sorki za offtop
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Nareszcie kawaleria mantica
Mi sie podoba, a przynajmniej na pewno jest lepsza od piechoty Czekam tylko na konie. Jak się podoba?
Obrazek
Obrazek
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Akurat zdjęcia szeregowych jeźdźców i to pomalowanych są już dostępne na blogu Mantica od prawie miesiąca http://www.manticblog.com/
Dla mnie kawaleria serwowana nam przez GW pod względem estetycznym bije na głowę tą z Mantica. Najtragiczniejszym elementem tych figurek jest broń. Pomijam już fakt, że lepiej wyglądałaby lanca niż zwykła włócznia to do tego wygląda na grubszą niż włócznie spearmanów GW, tak często wyśmiewanych i porównywanych z produktami Mantica.

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Obrazek

Znalezione na coolminiornot.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

kolorystyka fajna, taka "naturalna"
ale przejścia na rogach to chyba żart :)
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

Bardzo fajny, że biały... tylko tak dość trupio wygląda :D

a co do rogów to mi to bardziej wygląda na malowane rogi przez Elfów, lub jakieś ozdobne coś, bo przejścia to chyba nie są :wink:

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

w sensie pasemek? ;)

Zwolin
Falubaz

smok ładnie pomalowany
konwersja całkiem fajna

ale i tak mam pomysł na lepszą - tylko skila nieco brak ;(
ale to też da sie jakoś załatwić
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

kolorystyka rzeczywiście ujmująca
smokozord super, ale te rogi to dooopa
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Zwolin
Falubaz

co powiecie na HE dyskowca?

właśnie robię konwersję DM na nóżkach od łucznika na wielkim słupie ognia a na nim ... dysk
;P
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

zupełnie rujnuje klimat jednej z najklimatyczniejszych jednostek
poza tym jak Ci zdejmą maga (a zdejmą :) ) to będziesz samym słupem ognia truchtał po mapie? iście biblijna wizja :)

Zwolin
Falubaz

chodziło mi o to że cała góra jest od DM a nóżki od łucznika - smoka to tam nie ma
model będzie robił za maga ognia - sam jest pomalowany tylko tego dysku brakuje
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

ok, teraz to rozumiem
myślę że da radę zależy jak wielki będzie ten słup ognia
swoją drogą w zestawie magów masz taki słup a raczej słupek bo ma jakieś 2,5cm na oko

Zwolin
Falubaz

nie miałem zestawu magów w rękach nigdy
a słupek będzie około 3-4 cm
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Obrazek Obrazek Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Niezły, niezły. Najbardziej podoba mi się w nim rysunek na płaszczu :)

ODPOWIEDZ