1300 Dwarves (hammer)
1300 Dwarves (hammer)
Taki oto hammer na 1300 pts
Thane, generał, shield - 122 pts
- r.of stone, r.of resistance
- r.of challange
Thane, bsb 250
- r.of fear, strolla'z rune, r.of guarding
20 Warriors 190
-sztandar
20 Longbeardów 315
- fcg
- r.of stoicism, r.of battle
19 hammererów 302
- r.of battle
Organki 120
Co sądzicie?
Thane, generał, shield - 122 pts
- r.of stone, r.of resistance
- r.of challange
Thane, bsb 250
- r.of fear, strolla'z rune, r.of guarding
20 Warriors 190
-sztandar
20 Longbeardów 315
- fcg
- r.of stoicism, r.of battle
19 hammererów 302
- r.of battle
Organki 120
Co sądzicie?
Nic tu niemasz. 3 wleczace sie klocki i 1 maszynka.
jo wogole lepiej wez wystaw shooting i jakies 2 klocki... najlepiej uzyj opcji kopiuj wklej... i nie wysylaj takich lamerskich rozp...
No raczej!jo wogole lepiej wez wystaw shooting i jakies 2 klocki... najlepiej uzyj opcji kopiuj wklej... i nie wysylaj takich lamerskich rozp...
tomcio, to raczej była ironia...
ogólnie to smutek, że wszystkie rozpy poza jedynym słusznym standardem "ctrl-c, ctrl-v" są jechane albo zlewane.
No cóż, bywa...
ogólnie to smutek, że wszystkie rozpy poza jedynym słusznym standardem "ctrl-c, ctrl-v" są jechane albo zlewane.
No cóż, bywa...
ja mam co do rospiski kilka uwag:
1.Wywal longberdow, lepiej miec wiecej slabych jednostek niz jedna silna, a za te pts. masz prawie dwa kloce warriorow.
2.strollaz jest moim zdaniem bez sensu przy takiej malej armii
3.zastanow sie nad organkami - jedne to troche slabe wsparcie strzeleckie, moze lepiej 10 thundow(zawsze moga cwiartke zablokowac).
1.Wywal longberdow, lepiej miec wiecej slabych jednostek niz jedna silna, a za te pts. masz prawie dwa kloce warriorow.
2.strollaz jest moim zdaniem bez sensu przy takiej malej armii
3.zastanow sie nad organkami - jedne to troche slabe wsparcie strzeleckie, moze lepiej 10 thundow(zawsze moga cwiartke zablokowac).
@kemot... Ty zyjesz?
i tylko prosze nie jakiegos tam treemana bo on kosztuje prawie tyle co ten klocek
i tylko prosze nie jakiegos tam treemana bo on kosztuje prawie tyle co ten klocek
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
tylko że jak wywale langbeardów, nie będę miał super mega comba fear+outnumber.
A dawanie gienka, bsb i mnstwo run do hamkow strasznie podraza ten oddzial, wlasciwie jego strata jest rownoznaczna z masakra.
jeśli nie będę miał strollaza to przeciwko defensowi dojdę może w 6 turze, a tak to w 5 .
a na courage niestety nie starczylo punktow
dzieki za komentarze, czekam na dalsze
A dawanie gienka, bsb i mnstwo run do hamkow strasznie podraza ten oddzial, wlasciwie jego strata jest rownoznaczna z masakra.
jeśli nie będę miał strollaza to przeciwko defensowi dojdę może w 6 turze, a tak to w 5 .
a na courage niestety nie starczylo punktow
dzieki za komentarze, czekam na dalsze
-
- "Nie jestem powergamerem"
ja bym wywalil wszystkie sztandary oprocz strollaza i wstawil jeszcze thundow 10
no i resist niepotrzebny jest
no i resist niepotrzebny jest
-
grałem czyms takim i łatwo nie jest, łatwo jest wymanewrować wielgachne reginemty piechoty innym armiom. Nawet ze strolazzem kraski najszybsze nie są Strzelanie by się przydało żeby sciągać flankujące oddziały, a same organki rady nie dadzą. obrona magiczna tez nie najmocniejsza... za to klimat walca złozonego z Royal Clanu czuć na odległość
pzdr
pzdr
Hehe, dzięki za docenienie klimatu
Na razie nie będę zmienial - zobaczymy jak się spisza na turnieju
Na razie nie będę zmienial - zobaczymy jak się spisza na turnieju
-
ja ta rozpą zająłem 5 miejsce, ale zamiast organek miałem Irongutów, grałem totalnie dla funu