Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
- 4 karabiny
- Beast from the East
@ Smiechu 54 strony zdaje się taka tradycja
Up.
Dodałem mapki do regulaminu.
Up.
Dodałem mapki do regulaminu.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, o 07:25 przez 4 karabiny, łącznie zmieniany 1 raz.
To prawda - za każdym razem skręcam nie w tą uliczkę co trzeba i trzeba tubylców pytaćGórken pisze:trafić łatwo samemu nei jest...
Crane pisze:Ja myślę, że piosenka Andrzeja Zauchy "Alibaba" by pasowała na turniej....
Ali Baba, Arab z bajki, nie chce wina, ani fajki,
a o poranku żeby dobudzić co bardziej nieprzytomnych :
Obudź się czarny Ali Babo, zdmuchnij z brody reszkę snu.
Obudź się czarny Ali Babo, zatańcz ze mną tam i tu, i tam, i tu.
Cranie brałeś coś w proszku? Bo grzyby chyba jeszcze nie wyrosły koło cukrowni?
Czy skejwen lepi kozła jak w tamtym roku?
jaki banerek? mowilem o army builderzeJak ci działa to sobie ustaw banerek .
Spaczeń się postarał i wyrosły na Langiewicz 26 ich najwięcej jest hahahhaaCranie brałeś coś w proszku? Bo grzyby chyba jeszcze nie wyrosły koło cukrowni?
wiedziałem że skaveny coś planują w Lublinie szkoda że i w tym roku nie będę mógł brać udziału w Koziołku ale za rok ro już nie ma bata :>Spaczeń się postarał i wyrosły na Langiewicz 26 ich najwięcej jest hahahhaa
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, o 17:24 przez Kefas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
UWAGA!
Jeśli ktoś jadący z Warszawki na Koziołka miałby wolne miejsce w furce to proszę o PW, bardzo chętnie się zabiorę
Ew. jeśli ustawia się jakaś większa grupka battlowców jadących pociągiem to również proszę o jakieś imfo.
Jeśli ktoś jadący z Warszawki na Koziołka miałby wolne miejsce w furce to proszę o PW, bardzo chętnie się zabiorę
Ew. jeśli ustawia się jakaś większa grupka battlowców jadących pociągiem to również proszę o jakieś imfo.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wybiera sie ktoś ogrami na koziołka? Pytam z ciekawości bo zastanawiam się czy ogry żyją jeszcze masterowo.
No tak sam na jednym Bazylu chyba 2 lata temu.. moze wiecej obstawiałem armie ogrów w samotności