Stawimy sieSmiechu pisze:Odświerze troszke ten temat gdyż pojawiła sie nowa opcja:
Moja propozycja 3000 BP (16PD i DD) 5 bitew (2 dni) => wstępne, bo pełny regulamin dopiero będzie zawieszony po WI
Grill
Co Warszawska świta na to??
Turniej w Babicach-maj/czerwiec 2010
Re: Turniej w Babicach-maj/czerwiec 2010
Smiechu pisze:Odświerze troszke ten temat gdyż pojawiła sie nowa opcja:
Moja propozycja 3000 BP (16PD i DD) 5 bitew (2 dni) => wstępne, bo pełny regulamin dopiero będzie zawieszony po WI
Grill
Co Warszawska świta na to??
no wlasniemorgan10005 pisze:Grolshek napisał(a):
Nie ma szans żeby rodzina puściła na 2 dni
Jak mi wiadomo to nie bedzie tylko Twój problem
- morgan10005
- Falubaz
5 osobowe składy?Jasiuuu pisze:mini 2dniowy DMP !
od razu "moczymordo"?Grolshek pisze:Ja też zacząłem delikatnie, efekt... Cytuję: " więcej cię moczymordo z Babic nie przywożę a o 2 dniach ZAPOMNIJ..."
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
parówki śmierdzą nietoperzem, singlowe tak rzadko są na 3k prawie w ogóle podczas gdy parówy na pęczki mają 3k+ na stronę.
- swieta_barbara
- habydysz
Smiechu, jesli maj/czerwiec to dajmy szanse naszym czempionom potestowac rozpy!
Format ETC bylby idealny! Tylko przydalyby sie wowczas mapki i zasady z ełro + mozna zrobic z tego druzynowke na 4 osoby, dostawienia tez ełro (druzyna A wystawia gracza, druzyna B dostawia do niego 2 graczy, A wybiera 1 z nich, potem B wystawia gracza, a A wystawia 2).
Format ETC bylby idealny! Tylko przydalyby sie wowczas mapki i zasady z ełro + mozna zrobic z tego druzynowke na 4 osoby, dostawienia tez ełro (druzyna A wystawia gracza, druzyna B dostawia do niego 2 graczy, A wybiera 1 z nich, potem B wystawia gracza, a A wystawia 2).
grałem for fun kilka bitew na 3K i 3300
i jest wypas. Z jednostek to więcej 1 lord i 1 core i/lub spec, na więcej raczej ptk nie starczy, a gra się wypaśnie i czasowo ok. Także polecam.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- morgan10005
- Falubaz
z drużynówki odpadaja tylko wersje 6, 8 i więcej osobowe- z powodu nieparzystej liczby drużyn.
Może zrobimy głosowanie, ale jakoś po WI, głos będą mieli tylko gracze, którzy już u nas grali.
Na razie mamy takie opcje:
-druzynowka Euro/DMP
-jakaś parówka
-3k
-singiel Euro
jeszcze jakaś się nasuwa?
Może zrobimy głosowanie, ale jakoś po WI, głos będą mieli tylko gracze, którzy już u nas grali.
Na razie mamy takie opcje:
-druzynowka Euro/DMP
-jakaś parówka
-3k
-singiel Euro
jeszcze jakaś się nasuwa?
To chyba bardzo dobrze.Smiechu pisze:Hmm. Ciężko bedzie z teamówką, gdyż przy 3 osobach na team możemy przyjąć tylko 14 sztuk, co przy 5 bitwach doprowadzi do losowania czaołówki niemal każdy z każdym
- swieta_barbara
- habydysz
Dostosuje sie, jesli ma to sluzyc wydarciu naleznego pierwszego miejsca jakims wsiokom.