Moderator: JarekK
jeżeli konie mogą to walę do przodu a jeżeli nie to walą normalnie... tylko do tyłu nie walą przynajmniej tak zawsze grałemJaniszek pisze:oj, o ile dobrze pamiętam to jak zaszarżuje się na bok rydwanu to konie nie oddają.kuman pisze:Popisy:
8wardanserów z BSB szarżuje na bok khornowego chariota z jedną raną... zostaje na 1 ranie konie zabijają BSB a załoga 3 wardenserów i pogoniłemCzyli BSB powinien życ
![]()
(jak się myle, to proszę poprawic, ale chyba nie)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
proste ustaw sobie figurki kant kantem i dowiesz się że figurka jest jak i frontu, jak i boku jednocześnieJaniszek pisze:Kuman, jeżeli oddział w którym znajdował sie BSB był od boku, to jakim cudem takowy BSB był w cc z przodu? To, ze tak go Szawica ustawił nie ma nic do rzeczy. Był bok-był. Czyli konie nie mogły bic. Proste.
Przemcio251 pisze:Cóż ja w ostatniej grze rzuciłem 4 razy Infernal Gateway z czego 2 razy na Lorda Wampirów za 1 razem dostał 10 hitów z siłą 10 i 8 ward savewów zdał bo miał jakieś coś co daje warda na 3+ od strzelania... potem dostał ten że sam Lord 8 hitów z siłą 10 i już mu się nie udałoKolejna brama poszła w Black Coucha i go zabiła a następna wssysneła na 11 klocek GG
to ile tych psow bylo? 4??gerald_tarrant pisze:dzisiaj grałem z woch+ kontyngent demonów na VC i zombie ubiły mi flesh hounda, a reszta oddziału piesków się posypała...![]()
dobrze, że knighci zrobili swoje, bo było by krucho...