Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010

Post autor: Smiechu »

Karabinie - możesz i mnie dopisać VC + kontyngent Danonków => rozpa w poniedziałek :)

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Mnie niestety nie bedzie, ale moja obecność i tak da się odczuć. Teściki praktycznie gotowe - proponuję już od dzisiejszego wieczoru (wieczoru..... patrzy na zegarek.... ) zaznajamiać się z:

- podbojami miłosnymi Magnusa Pobożnego - "Opera na Valeta" Valikoniameggo
- statystykami teściowej Archaona ( bo tylko klimaciarze pewnie teraz jeszcze pamiętają że w 2 edycji miała ona warda 1+ i latała na 17,5" oraz waliła wałkiem wszystkich w 8" na 2+ )
- ulubioną wegetariańską zagrychą do piwa Gotreka - opowiadania "Makłowicz w Kislevie. Nurglingi na ciepło i na zimno"
- tańcami godowymi razordronów - seria filmów "Godzilla" oczywiscie w oryginale bez napisów
- statystykami kto, kogo i kiedy zjadł w Skavenblight - polecam "Futrzaste Kroniki Zżarte przez Korniki"
- biografią pierwszego "nietenteges" elfika z Lorien - "Orion, czyli o wykorzystywaniu psów i owiec"
- przepisem na dzicz mamucią polaną ciepłą posoką z truflowymi racuchami w wykonaniu ogrzego Mistrza Ochlajmordy Trzęsipały
- programem ceremonii nadawania nazw darkelfickim barkom
- historią pierwszych libacji Tyriona i Teclisa z pamiętników "Brachu, nie czaruj"
- obrazem Van Cocka pt. "Slaaneszowa libacja hord Hałasu na Starym Mieście w Altdorfie"
- poematem nieznanego autora pt. "Mały Grimcio mocno śpi"
- multimedialną wystawą w muzeum w Parravonie pt. "Zalety niewinnego macania w aspekcie wiosennego bzykania pszczół"
- przypisami z poradnika "Khorniactwo dla debili"
a dla hardcorów:
- starożytne woluminy pióra jakiegoś Kasztana pt. "Szybko, łatwo i bezpiecznie. Techniki ssania dla niewymagajacych"

pozdro :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

antonio pisze:Mnie niestety nie bedzie, ale moja obecność i tak da się odczuć. Teściki praktycznie gotowe - proponuję już od dzisiejszego wieczoru (wieczoru..... patrzy na zegarek.... ) zaznajamiać się z:

- podbojami miłosnymi Magnusa Pobożnego - "Opera na Valeta" Valikoniameggo
- statystykami teściowej Archaona ( bo tylko klimaciarze pewnie teraz jeszcze pamiętają że w 2 edycji miała ona warda 1+ i latała na 17,5" oraz waliła wałkiem wszystkich w 8" na 2+ )
- ulubioną wegetariańską zagrychą do piwa Gotreka - opowiadania "Makłowicz w Kislevie. Nurglingi na ciepło i na zimno"
- tańcami godowymi razordronów - seria filmów "Godzilla" oczywiscie w oryginale bez napisów
- statystykami kto, kogo i kiedy zjadł w Skavenblight - polecam "Futrzaste Kroniki Zżarte przez Korniki"
- biografią pierwszego "nietenteges" elfika z Lorien - "Orion, czyli o wykorzystywaniu psów i owiec"
- przepisem na dzicz mamucią polaną ciepłą posoką z truflowymi racuchami w wykonaniu ogrzego Mistrza Ochlajmordy Trzęsipały
- programem ceremonii nadawania nazw darkelfickim barkom
- historią pierwszych libacji Tyriona i Teclisa z pamiętników "Brachu, nie czaruj"
- obrazem Van Cocka pt. "Slaaneszowa libacja hord Hałasu na Starym Mieście w Altdorfie"
- poematem nieznanego autora pt. "Mały Grimcio mocno śpi"
- multimedialną wystawą w muzeum w Parravonie pt. "Zalety niewinnego macania w aspekcie wiosennego bzykania pszczół"
- przypisami z poradnika "Khorniactwo dla debili"
a dla hardcorów:
- starożytne woluminy pióra jakiegoś Kasztana pt. "Szybko, łatwo i bezpiecznie. Techniki ssania dla niewymagajacych"

pozdro :twisted:
Czy w programie ceremonii nadawania nazw darkelfickim barkom będzie uwzględnione smyranie prąciem rufy przez wszystkich "członków" załogi czy tylko "wyślizgiwanie masztów"? :-.

<bierze się za czytanie starożytnych woluminów. W tle muzyka Valikoniameggo.>

PS. Dzisiaj wyślę rozpę, ale możesz już mnie Karabin wpisać (Krasnoludy + kontyngent jaszczurek).
Obrazek

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Antonio Ty masz normalnie talent =D>
@ Rakso, Smiechu - zapisani bez rozp.

Awatar użytkownika
Lordzik
Mudżahedin

Post autor: Lordzik »

Zapisz i mnie, jak już armię mam. :wink:
VC + Bretonnia w kontyngencie
Rozpiska w weekend.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

to kmińcie te power buildy ale i tak wam to nic nie da:P!

Marek15
Mudżahedin

Post autor: Marek15 »

4 karabiny pisze: Ponieważ kontyngent i armia główna są rożnymi armiami to charakterzy z jednej nie mogą wchodzić do drugiej, generałowie poszczególnych nie dają drugiej armii Ld ani nie można rzucać czarów/ dawać innych bonusów oddziałom z kontyngentu.
Czy znaczy to również że nie można dispelować czarów (np. magic misli) rzuconych w oddziały z kontyngentu?

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

wg mnie nie... bo to nie miałoby sensu.. ale niech juz ktoś kompetentny to uściśli:)

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Dispellować możesz na 100% :)
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Yo yo yo

Czy ma ktoś pozyczyć 19 driad, odpłace się browkiem?

pozdro

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

dopiszcie mnie rozpe podeśle w terminie

zapisujcie sie ludzie
- jest limit 120 osob?

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Supeł pisze: - jest limit 120 osob?
Limit 100.
Marek15 pisze:
4 karabiny pisze: Ponieważ kontyngent i armia główna są rożnymi armiami to charakterzy z jednej nie mogą wchodzić do drugiej, generałowie poszczególnych nie dają drugiej armii Ld ani nie można rzucać czarów/ dawać innych bonusów oddziałom z kontyngentu.
Czy znaczy to również że nie można dispelować czarów (np. magic misli) rzuconych w oddziały z kontyngentu?
Można dispelować czary rzucane na oddziały kontyngentu.

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

A ja wciaż potrzebuję 20 Tomb guardów fcg i 2 skorpiony. Pomóżcie ludzie :D . Nie wypada osłabiać miejscowej reprezentacji :)
Nagroda gwarantowana.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

mnie tez zapisz, rozpe dosle w weekend.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

X.Maciek pisze:Ok przyjąłem do wiadomości :wink: Zamierzamy z Górkenem zająć 2 pierwsze miejsca i myśleliśmy że mógłbyś mieć szanse na trze :) cie
A ja siurdale? :cry: [-o< jeśli bozia dopomoże to 4 będzie

Karabin zapisz mnie też, póżniej rozpa dojdzie
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
Pijak
Chuck Norris

Post autor: Pijak »

Pijak pisze:Karabin weź mnie zapisz dwarfy + dwarfy rozpiskę będę testował w weekend wtedy wyślę.
Obrazek

Marek15
Mudżahedin

Post autor: Marek15 »

Zgłoszenie poszło :D

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Skoro wszyscy to ja tez prosze o zapisanie, rozpa pójdzie w niedzielę bo jutr ją testował będę ;)
Lizaki+ kontyngent woch

Awatar użytkownika
kali
Pseudoklimaciarz

Post autor: kali »

Ja chciałbym się zapisać Adam "kali" Kalinowski Imperium kontyngent Imperium rozpe postaram się wysłać jutro

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

ja rozumiem chamskie spamowanie i nabijanie postów na siłe ale może postarajcie sie utrzymac jakiś poziom bo już nawet się człowiekowi nie chce zaglądac do tego tematu jak na to patrzy... :roll:
Obrazek

ODPOWIEDZ