Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Karabinie - możesz i mnie dopisać VC + kontyngent Danonków => rozpa w poniedziałek
Mnie niestety nie bedzie, ale moja obecność i tak da się odczuć. Teściki praktycznie gotowe - proponuję już od dzisiejszego wieczoru (wieczoru..... patrzy na zegarek.... ) zaznajamiać się z:
- podbojami miłosnymi Magnusa Pobożnego - "Opera na Valeta" Valikoniameggo
- statystykami teściowej Archaona ( bo tylko klimaciarze pewnie teraz jeszcze pamiętają że w 2 edycji miała ona warda 1+ i latała na 17,5" oraz waliła wałkiem wszystkich w 8" na 2+ )
- ulubioną wegetariańską zagrychą do piwa Gotreka - opowiadania "Makłowicz w Kislevie. Nurglingi na ciepło i na zimno"
- tańcami godowymi razordronów - seria filmów "Godzilla" oczywiscie w oryginale bez napisów
- statystykami kto, kogo i kiedy zjadł w Skavenblight - polecam "Futrzaste Kroniki Zżarte przez Korniki"
- biografią pierwszego "nietenteges" elfika z Lorien - "Orion, czyli o wykorzystywaniu psów i owiec"
- przepisem na dzicz mamucią polaną ciepłą posoką z truflowymi racuchami w wykonaniu ogrzego Mistrza Ochlajmordy Trzęsipały
- programem ceremonii nadawania nazw darkelfickim barkom
- historią pierwszych libacji Tyriona i Teclisa z pamiętników "Brachu, nie czaruj"
- obrazem Van Cocka pt. "Slaaneszowa libacja hord Hałasu na Starym Mieście w Altdorfie"
- poematem nieznanego autora pt. "Mały Grimcio mocno śpi"
- multimedialną wystawą w muzeum w Parravonie pt. "Zalety niewinnego macania w aspekcie wiosennego bzykania pszczół"
- przypisami z poradnika "Khorniactwo dla debili"
a dla hardcorów:
- starożytne woluminy pióra jakiegoś Kasztana pt. "Szybko, łatwo i bezpiecznie. Techniki ssania dla niewymagajacych"
pozdro
- statystykami teściowej Archaona ( bo tylko klimaciarze pewnie teraz jeszcze pamiętają że w 2 edycji miała ona warda 1+ i latała na 17,5" oraz waliła wałkiem wszystkich w 8" na 2+ )
- ulubioną wegetariańską zagrychą do piwa Gotreka - opowiadania "Makłowicz w Kislevie. Nurglingi na ciepło i na zimno"
- tańcami godowymi razordronów - seria filmów "Godzilla" oczywiscie w oryginale bez napisów
- statystykami kto, kogo i kiedy zjadł w Skavenblight - polecam "Futrzaste Kroniki Zżarte przez Korniki"
- biografią pierwszego "nietenteges" elfika z Lorien - "Orion, czyli o wykorzystywaniu psów i owiec"
- przepisem na dzicz mamucią polaną ciepłą posoką z truflowymi racuchami w wykonaniu ogrzego Mistrza Ochlajmordy Trzęsipały
- historią pierwszych libacji Tyriona i Teclisa z pamiętników "Brachu, nie czaruj"
- obrazem Van Cocka pt. "Slaaneszowa libacja hord Hałasu na Starym Mieście w Altdorfie"
- multimedialną wystawą w muzeum w Parravonie pt. "Zalety niewinnego macania w aspekcie wiosennego bzykania pszczół"
a dla hardcorów:
- starożytne woluminy pióra jakiegoś Kasztana pt. "Szybko, łatwo i bezpiecznie. Techniki ssania dla niewymagajacych"
pozdro
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Czy w programie ceremonii nadawania nazw darkelfickim barkom będzie uwzględnione smyranie prąciem rufy przez wszystkich "członków" załogi czy tylko "wyślizgiwanie masztów"?antonio pisze:Mnie niestety nie bedzie, ale moja obecność i tak da się odczuć. Teściki praktycznie gotowe - proponuję już od dzisiejszego wieczoru (wieczoru..... patrzy na zegarek.... ) zaznajamiać się z:
a dla hardcorów:
pozdro
<bierze się za czytanie starożytnych woluminów. W tle muzyka Valikoniameggo.>
PS. Dzisiaj wyślę rozpę, ale możesz już mnie Karabin wpisać (Krasnoludy + kontyngent jaszczurek).
- 4 karabiny
- Beast from the East
Antonio Ty masz normalnie talent
@ Rakso, Smiechu - zapisani bez rozp.
@ Rakso, Smiechu - zapisani bez rozp.
Zapisz i mnie, jak już armię mam.
VC + Bretonnia w kontyngencie
Rozpiska w weekend.
VC + Bretonnia w kontyngencie
Rozpiska w weekend.
Czy znaczy to również że nie można dispelować czarów (np. magic misli) rzuconych w oddziały z kontyngentu?4 karabiny pisze: Ponieważ kontyngent i armia główna są rożnymi armiami to charakterzy z jednej nie mogą wchodzić do drugiej, generałowie poszczególnych nie dają drugiej armii Ld ani nie można rzucać czarów/ dawać innych bonusów oddziałom z kontyngentu.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Limit 100.Supeł pisze: - jest limit 120 osob?
Można dispelować czary rzucane na oddziały kontyngentu.Marek15 pisze:Czy znaczy to również że nie można dispelować czarów (np. magic misli) rzuconych w oddziały z kontyngentu?4 karabiny pisze: Ponieważ kontyngent i armia główna są rożnymi armiami to charakterzy z jednej nie mogą wchodzić do drugiej, generałowie poszczególnych nie dają drugiej armii Ld ani nie można rzucać czarów/ dawać innych bonusów oddziałom z kontyngentu.
mnie tez zapisz, rozpe dosle w weekend.
A ja siurdale? jeśli bozia dopomoże to 4 będzieX.Maciek pisze:Ok przyjąłem do wiadomości Zamierzamy z Górkenem zająć 2 pierwsze miejsca i myśleliśmy że mógłbyś mieć szanse na trze cie
Karabin zapisz mnie też, póżniej rozpa dojdzie
Skoro wszyscy to ja tez prosze o zapisanie, rozpa pójdzie w niedzielę bo jutr ją testował będę
Lizaki+ kontyngent woch
Lizaki+ kontyngent woch
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: