Giełda w Marienburdzkim porcie.
Moderator: #helion#
Re: Giełda w Marienburdzkim porcie.
Sprzedam batalion i boxa flagellantów ( najchętniej razem ) - nówki, tylko folia zdjęta z pudełek.
inny, kolorki gdzieniegdzie inne tak pozatym taki sam
Może weźmiesz i tego , w razie gdyby tamten się zgubił
Może weźmiesz i tego , w razie gdyby tamten się zgubił
-
- Pseudoklimaciarz
Witam wszystkich imperialnych.
Byłbym zainteresowany. Jak możemy się skontaktować ?
Byłbym zainteresowany. Jak możemy się skontaktować ?
pmka poszła
witam, interesuje mnie 6 edycyjna piechota (najlepiej miecznicy i włócznicy )
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
Ahoj
Sprzedam:
-bitzy z pistolersow jest tego sporo (ja tylko uzylem do sklejenia 5 pistolersow, wiec sa wszystkie do out ridersow)
-pegaza od imienego maga imp
-box nowych swordmanow w wypraskach jeszcze
-8 gunnersow tych takich starych 2 czesciowych nie malowanych 1 ma tylko podklad
pisac na gg 1447311 na zyczenie fotunie wysylam
Sprzedam:
-bitzy z pistolersow jest tego sporo (ja tylko uzylem do sklejenia 5 pistolersow, wiec sa wszystkie do out ridersow)
-pegaza od imienego maga imp
-box nowych swordmanow w wypraskach jeszcze
-8 gunnersow tych takich starych 2 czesciowych nie malowanych 1 ma tylko podklad
pisac na gg 1447311 na zyczenie fotunie wysylam
Kontakt GG 1447311
-
- Wałkarz
Pilnie potrzebuję 3 staroedycyjnych pikinierów i 5 swordmenów 2 metalowych greatswordów i 1 metalowego flagelanta
Epicko pilnie kupie część zaznaczona kółkiem.
Na serio nikt nie ma odsprzedać?
Ja mam. 1,5zł plus przesyłka to pewnie priorytet byś chciał, to wyjdzie ze 2,5zł ? Jak zainteresowany to pm
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Dzięki wielkie raz jeszcze!