Galeria zielonych
Moderator: Kołata
Re: Galeria zielonych
Z tego byłby diablo dobry kontyngent do O&G. Albo armia do parówek.
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...
Łeee tam czepiasz się szczegółów jakbyś Bretońcami poginałquas pisze:bardzo fajna armia...chociaz w zasadzie nie do tego dzialu
Ja jestem pod wrażeniem jak przeglądam fora zagraniczne ... tam to dopiero widać , że to jest hobby ludzie mają takie rozkminki czasem , że szczęka opada
Mam pytanko: w jakim kolorze lepiej pomalowac trola z bfsp, szary, niebistki, zielony? Osobiście wolałbym niebieski ale potrzebowałbym jakiejś opinii. Bardzo podobają mi sie modele starych trolii i stąd sentyment do niebieskiego. Ma ktoś takiego trola w niebieskich barwach?
Jak dla mnie te zwykłe trole to syf. Ale widziałem całkiem fajnie pomalowane na brąz + ciemno czerwony. Musze poszukac to wstawie linka.
Btw macie może jakis pomysł na alternatywne modele troli? Te z lotra maja dobry rozmiar, ale zupełnie jak dla mnie nie trzymaja stylu.
Btw macie może jakis pomysł na alternatywne modele troli? Te z lotra maja dobry rozmiar, ale zupełnie jak dla mnie nie trzymaja stylu.
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...
-
- Mudżahedin
Kołata pisze:stone trolli jest zdaje się 6 wzorów.
- kamien nad głowa
- 2ręczny młot
- 2reczna siekiera
- kość
- kość i kamień
i jeszcze 1 jakiś, ale nie pamiętam w tej chwili.
w każdym razie te modele są piękne
Jeszcze jest jeden kamienny troll z Blood Bowla.
Jeszcze jeden oprócz niego.bless pisze:Kołata pisze:stone trolli jest zdaje się 6 wzorów.
- kamien nad głowa
- 2ręczny młot
- 2reczna siekiera
- kość
- kość i kamień
i jeszcze 1 jakiś, ale nie pamiętam w tej chwili.
w każdym razie te modele są piękne
Jeszcze jest jeden kamienny troll z Blood Bowla.
Pamiętam jak zaczynałem zbierać zielone mając 15 lat marzyłem żeby mieć to wszystko co było w booku I tam było chyba 6 zdjęć trolli na jednej stronie. A river trolli chyba wogóle w książce nie było. niestety tej 5 ed. książki nie posiadam.
Los Kołatos w pewnym sensie błąd. Trole rzeczne były w podręczniku (te same co są teraz)Kołata pisze: Pamiętam jak zaczynałem zbierać zielone mając 15 lat marzyłem żeby mieć to wszystko co było w booku I tam było chyba 6 zdjęć trolli na jednej stronie. A river trolli chyba wogóle w książce nie było. niestety tej 5 ed. książki nie posiadam.
Ostatni brakujący ST to kość i siekiera
a ten Kość i kamień to jest siekiera i kamień
no i ogólnie to tak są zajebiaszcze
-
- Warzywo
Likoan jak zrobiłeś squiga i giganta i jeśli można widzieć to z czego?
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
Nowe rzeczy w mojej galerii: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=534840#p534840
Konkretnie: rydwany goblińskie.
Konkretnie: rydwany goblińskie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: