Miejmy nadzieje, żeby chociaż pograć jak wystarczająca ilość osób się nie zgłosi.Kalesoner pisze:Jeszcze tylko 8 osób, chyba, że szkoła da nam dwie sale zamiast korytarza za mniejszą kasę, wtedy zrobimy na te 20 osób tur.
KOZIOŁEK HARDKORU 20.03.2010 Warszawa, 4 bitwy!
Re: KOZIOŁEK HARDKORU 20.03.2010 Warszawa, 4 bitwy!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ke? to może się nie odbyć? Mam nadzieje że nie okażę się że na darmo jechałem z wczesnego świtu z Radomia by pocałować klamkę tylko.
Murmandamus pisze:Ke? to może się nie odbyć? Mam nadzieje że nie okażę się że na darmo jechałem z wczesnego świtu z Radomia by pocałować klamkę tylko.
Ale tam jest bardzo ładna klamka...
A tak na serio.. To damy rade. Najwyżej wyżej wystawi się 2 blaty na korytarz koło tej salki.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Mam dylemat czy sie pojawic. W domu mam gadane ze co tydzien na jakis turniej jezdze a moglbym pomoc posprzatac w domu(argument za zostaniem jest niezbyt zachecajacy).
Ale do tego nie udalo mi sie zdobyc brakujacych figorek. Nie mam czasu pojechac po nie do znajomego. Wiec moj przyjazd uzalerzniam tez od was czy moze mi ktos uzyczyc(oczywiscie za piwo):
-5 dzikow
-rydwan gobliski
-5 maruderow na koniach
-10 marederow pieszych
Jak sie nie uda to juz napewno jak wy bedziecie sie wspaniale bawic to ja bede latal na mopie:/
Pozdrawiam,
Adeptus
Ale do tego nie udalo mi sie zdobyc brakujacych figorek. Nie mam czasu pojechac po nie do znajomego. Wiec moj przyjazd uzalerzniam tez od was czy moze mi ktos uzyczyc(oczywiscie za piwo):
-5 dzikow
-rydwan gobliski
-5 maruderow na koniach
-10 marederow pieszych
Jak sie nie uda to juz napewno jak wy bedziecie sie wspaniale bawic to ja bede latal na mopie:/
Pozdrawiam,
Adeptus
Dobra bobra.
Ekipa blatująca zbiera się o 8.15 w szkole.
Jeśli ktoś ma zamiar się nie pojawić z osób zgłoszonych, to napiszcie jeszcze dziś.
Z ogłoszeń parafialnych. Celowe strzelanie z dział do combatu itp. zachowania będą u nas karane worst playem, więc proszę ewentualne problemy zgłaszać do mnie. Proszę pamiętać, że zapisy są DO 9.25.
Do zobaczenia jutro!
Ekipa blatująca zbiera się o 8.15 w szkole.
Jeśli ktoś ma zamiar się nie pojawić z osób zgłoszonych, to napiszcie jeszcze dziś.
Z ogłoszeń parafialnych. Celowe strzelanie z dział do combatu itp. zachowania będą u nas karane worst playem, więc proszę ewentualne problemy zgłaszać do mnie. Proszę pamiętać, że zapisy są DO 9.25.
Do zobaczenia jutro!