zalegle klocki skonczone modele i zdjecia. joł!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
zalegle klocki skonczone modele i zdjecia. joł!
kilak zaleglych pracek. choruje, opierdzielam sie za granica i malo mam czasu na malowanie.
zdjecia mocno pogladowe. pozdrawiam!
zdjecia mocno pogladowe. pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, o 19:12 przez Siasek, łącznie zmieniany 2 razy.
o !@#$%, wow.
NMM swietne, sztandar wyczesany, ogolnie bardzo mi sie podoba malowanie (jak zrobiles te niebieskie zbroje?)
jedne co mi sie nie podoba to ta dluga trawa na podstawkach, jakas taka dziwna. ale i tak praca genialna, GZ.
ps. zczy mozesz zmniejszyc troche pierwsze zdjecie? nie wiem jak u innych ale u mnie to zdjecie forum rozwala (mimo ustawionej dosc wysoiej rozdzielczosci)
NMM swietne, sztandar wyczesany, ogolnie bardzo mi sie podoba malowanie (jak zrobiles te niebieskie zbroje?)
jedne co mi sie nie podoba to ta dluga trawa na podstawkach, jakas taka dziwna. ale i tak praca genialna, GZ.
ps. zczy mozesz zmniejszyc troche pierwsze zdjecie? nie wiem jak u innych ale u mnie to zdjecie forum rozwala (mimo ustawionej dosc wysoiej rozdzielczosci)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Król Goblinów
- Wodzirej
Łooo Dżizas.. absolutna perfekcja. naprawdę jeden z najlepiej pomalowanych oddziałów ever.. Gratki za skilla.
jedyne co to podstawki odstają lekko poziomem, ale przy takich figsach to bez znaczenia
jedyne co to podstawki odstają lekko poziomem, ale przy takich figsach to bez znaczenia
słabe
- Aron_Banalny
- Masakrator
o rzesz w mordę! kim jest zombie-kapelan? tzn. czy to jakiś spec?
zajebiste prace
zajebiste prace
siasek zyje
prosimy o wiecej, nie opierdzielac sie
prosimy o wiecej, nie opierdzielac sie
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
a ja o figurkach powiem tak (pewnie skasują):
wyjebane w kosmos
wyjebane w kosmos
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
ehhh...Siasek,żeś nas z błotem zmieszał
Prace naprawde wysmienite , ale widac , ze odpusciles w niektorych miejscach, bo pewnie nie chcialo Ci sie juz, a takie pierdolki psuja troche efekt np. pergaminy na sztandarze , czaszka kapelan. All in all jak zwykle na Twoim wysokim poziomie pomalowane.
http://coolminiornot.com/246137
faktycznie pergaminy na zdjeciach wygladaja na bardzo zaniedbane... hm, to dziwne bo w rzeczywistosci tak nie jest. jakos inaczej widac musze zdjecia zrobic.
pozdrawiam!
faktycznie pergaminy na zdjeciach wygladaja na bardzo zaniedbane... hm, to dziwne bo w rzeczywistosci tak nie jest. jakos inaczej widac musze zdjecia zrobic.
pozdrawiam!
- Tytanowy88
- Wałkarz
Miszcz po prostu !M!I!S!Z!C!Z!
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie