PS
Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 17-18.04.2010!!!!!!
jest poaciag 12h , have fun 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
A prawda
Ponoć już tylko 6h jedzie, naprawili tory czy co, ale przez Koło, Poznań, Stargard i masz Szczecin główny.
Jest jakiś TLK bodajże, po 14 jedzie i po 20 jesteście:) Więc bomba jak dla mnie:)
@Lucas - ano czytałem, że jakiś klub jest organizowany:) Tyle że ja z sentymentu do Hormona pewnie uderzę tak czy inaczej, może ze starymi znajomymi się umówię, w końcu 5 lat się studiowało:)
A i jeszcze jedno, rejestrowałem się na Animosity Forum ale nie przychodzi zatwierdzenie przez moda, a mail google więc powinno dojść:) chyba że jeszcze nie wysłane, ale to może można sprawę popchnąć?:)

Jest jakiś TLK bodajże, po 14 jedzie i po 20 jesteście:) Więc bomba jak dla mnie:)
@Lucas - ano czytałem, że jakiś klub jest organizowany:) Tyle że ja z sentymentu do Hormona pewnie uderzę tak czy inaczej, może ze starymi znajomymi się umówię, w końcu 5 lat się studiowało:)
A i jeszcze jedno, rejestrowałem się na Animosity Forum ale nie przychodzi zatwierdzenie przez moda, a mail google więc powinno dojść:) chyba że jeszcze nie wysłane, ale to może można sprawę popchnąć?:)
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Przyjazd taki sobie jest, albo o 22 w piątek albo w sobotę o 6 rano
Warszawa Centralna
Szczecin Główny
odj 17:00
przyj 22:04 czas podróży 5:04 ilość przesiadek 0
lub
odj 23:15
przyj 05:59 czas podróży 6:44 ilość przesiadek 0
Powrót całkiem dobry
Szczecin Główny
Warszawa Centralna
odj 16:50
przyj 22:10 czas podróży 5:20 ilość przesiadek 1
tak więc czas podróży mieści się w granicach 5h - 6,5 h co nie jest nawet bliskie twoich 12h Robson,
ludzie Szczecin to nie jest koniec świata, mamy samochody, tramwaje i nawet czasami działa prąd
Warszawa Centralna
Szczecin Główny
odj 17:00
przyj 22:04 czas podróży 5:04 ilość przesiadek 0
lub
odj 23:15
przyj 05:59 czas podróży 6:44 ilość przesiadek 0
Powrót całkiem dobry
Szczecin Główny
Warszawa Centralna
odj 16:50
przyj 22:10 czas podróży 5:20 ilość przesiadek 1
tak więc czas podróży mieści się w granicach 5h - 6,5 h co nie jest nawet bliskie twoich 12h Robson,
ludzie Szczecin to nie jest koniec świata, mamy samochody, tramwaje i nawet czasami działa prąd

- swieta_barbara
- habydysz
Spoko, dzieki, bede myslal i kombinowal.
Lubie dwudniowe lokale :]
Lubie dwudniowe lokale :]
Zapraszamy serdecznie już w piątek
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
@ Robson - Ty tyle nie gadaj tylko przyjeżdzaj Robson, bo super nagroda czeka 
@ swieta_barbara - Na miejscu z dworca na pewno odbierzemy gości, podobnie z dowozem na dworzec po turnieju. Nie wspominając o innych atrakcjach dla naszych gości
Kacper zbieraj innych klubowiczów JH i śmiało wpadajcie!
@Piszczałka - Na szczury bardzo liczę! Kopnij młodych i resztę dinozaurów w końcu blisko macie
Pozdrawiam serdecznie
Lucas

@ swieta_barbara - Na miejscu z dworca na pewno odbierzemy gości, podobnie z dowozem na dworzec po turnieju. Nie wspominając o innych atrakcjach dla naszych gości

@Piszczałka - Na szczury bardzo liczę! Kopnij młodych i resztę dinozaurów w końcu blisko macie

Pozdrawiam serdecznie
Lucas
Skoro zapowiadacie tyle atrakcji to odrestaurowuje moje ludziki i powracam w wielkim stylu do battla 
Chowajcie kobiety i wino. Pamelson powraca!!!
EDIT: wpiszcie mnie na listę rozpe puszcze jak ogarnę figurki.

Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI![]()

KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Liczę, że będzie sporo szczurów
Z Krassusem na czele...
Pozdrawiam
Lucas

Z Krassusem na czele...
Pozdrawiam
Lucas
Czołgiem to on może jechać, ale na PS!! 

- Kedziorson
- Masakrator
mnie też zapiszcie choć 100% info będzie koło świąt !:D
ale Pamelson jak będzie to nie odpuszcze:D
śledzie...powyrywamy płetwy !!
bierz poksaPamela pisze:Skoro zapowiadacie tyle atrakcji to odrestaurowuje moje ludziki i powracam w wielkim stylu do battla

No oczywiście, że biorę, muszę mieć za co wrócićFurion pisze:bierz poksaPamela pisze:Skoro zapowiadacie tyle atrakcji to odrestaurowuje moje ludziki i powracam w wielkim stylu do battla

Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI![]()

KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Koniecznie musisz być KędziorsonKedziorson pisze:mnie też zapiszcie choć 100% info będzie koło świąt !:D

myślę, że nie powinno być z tym problemuDaBoss pisze:Miałby ktoś pożyczyć 2 trole na turniej?

Btw. Zapisać Cię?

- swieta_barbara
- habydysz
Wlasnie ogarnalem, ze regulamin to zescie wlasciwie skopiowali z naszego mastera - GJ, hehe.
Czy jesli nie zapisze sie wczesniej i nie dokonam przedplaty, ale mimo tego jednak przyjade, to bede mial szanse zagrac?
Co jest fajnego w wycieczce do Ystad? Jaki jest termin? Sa tam jakies turnieje?
edit: czy jak pociag jedzie do Szczecin - Dabie,to wszystko jest OK?
Czy jesli nie zapisze sie wczesniej i nie dokonam przedplaty, ale mimo tego jednak przyjade, to bede mial szanse zagrac?
Co jest fajnego w wycieczce do Ystad? Jaki jest termin? Sa tam jakies turnieje?

edit: czy jak pociag jedzie do Szczecin - Dabie,to wszystko jest OK?
Na pewno: TAK.Czy jesli nie zapisze sie wczesniej i nie dokonam przedplaty, ale mimo tego jednak przyjade, to bede mial szanse zagrac?
Co fajnego, bierzesz kobietę i masz weekend z głowy, albo kolesia i pijecie na promieCo jest fajnego w wycieczce do Ystad? Jaki jest termin? Sa tam jakies turnieje?

Szukaj pociągu do: Szczecin Główny.edit: czy jak pociag jedzie do Szczecin - Dabie,to wszystko jest OK?