Początkujący generał
Moderator: Hoax
Re: Początkujący generał
ponawiam pytanie o podstawke dla bonebreakera ma napisane, że podlega zasadom monsterów służących za wierzchowca, więc ma 50x50?
Sprawdzaj coś, zanim napiszesz. GW sugeruje podstawkę 40x40.Janiszek pisze:Tak.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Mam takie pytanie co warto wystawić na dwarfy na 2250?? Bo prawie w ogóle nie grałem na nowych skavach więc się nie orientuje wiem że na pewno storm banner
Hmm no nie wiem nie wiem. W sumie ja to bym wystawił 2 abominacje +warlord+stormy+śmiecie+ 2x7 censerów+2x6 jezzaili.
Plan jest prosty, odpalamy sztormówe, abomki do przodu, trzaskasz 13-stki w klocki elitarne, pociski w płonącą katapcie(zazwyczaj jest takowa jedna) + jezzaile.
Plan jest prosty, odpalamy sztormówe, abomki do przodu, trzaskasz 13-stki w klocki elitarne, pociski w płonącą katapcie(zazwyczaj jest takowa jedna) + jezzaile.
Jak mam walnąć 13 jak mam warlorda??
Ok a co na dzwonie teraz się daje??
A więc tak. Jeżeli chodzi o Seera, to skalm[30]-2xDispel Scroll[50]-Power Stone[20] - to wersja jak masz BSB w rozpie
Bez BSB-ka to: Seer:skalm [30]-2xDispel Scroll [50]-Scring Stone[15] i 3 elektryków.
Ogólnie to zastanawiam się nad takim Seerem: warpstorm scroll[50]-2xDispel Scroll[50]
skalma używam rzadko, zazwyczaj się nie przydaje a zżera te 30 punktów. Ale to na razie w fazie testów
Bez BSB-ka to: Seer:skalm [30]-2xDispel Scroll [50]-Scring Stone[15] i 3 elektryków.
Ogólnie to zastanawiam się nad takim Seerem: warpstorm scroll[50]-2xDispel Scroll[50]
skalma używam rzadko, zazwyczaj się nie przydaje a zżera te 30 punktów. Ale to na razie w fazie testów
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
Hej mam pytanko, nie wiem czy ono już padło, ale : Czy gray seer na dzwonie chowa się za dzwonem jeśli zwykła jednostka szarżuje tzn. bez championa i bohatera, który mógłby go wyzwać??? tzn. Czy można normalnie atakować w close combacie grey seer'a, gdy nie ma wyzwania????