Zmiany na stronie Cytadeli - podobają się Wam?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zmiany na stronie Cytadeli - podobają się Wam?
Witam Was serdecznie,
Z racji tego, że WFB-POL to największe forum o WFB w naszym kraju, chciałbym zapytać Was, drodzy forumowicze, o to jak postrzegacie zmiany, które zaszły na stronie Cytadeli?
Wiem, że Cytadela bywa różnie postrzegana przez ludzi - głównie przez to jaka panowała na niej kiedyś beznadziejna atmosfera. Staram się ożywić forum i stronę i mam nadzieję, że mi się to udaje.
Czy Wy zaglądacie na Cytadelę? Jak postrzegacie zmiany? Co jeszcze można zmienić, żeby strona stała się bardziej atrakcyjna dla większej liczby osób?
Z racji tego, że WFB-POL to największe forum o WFB w naszym kraju, chciałbym zapytać Was, drodzy forumowicze, o to jak postrzegacie zmiany, które zaszły na stronie Cytadeli?
Wiem, że Cytadela bywa różnie postrzegana przez ludzi - głównie przez to jaka panowała na niej kiedyś beznadziejna atmosfera. Staram się ożywić forum i stronę i mam nadzieję, że mi się to udaje.
Czy Wy zaglądacie na Cytadelę? Jak postrzegacie zmiany? Co jeszcze można zmienić, żeby strona stała się bardziej atrakcyjna dla większej liczby osób?
Może nie każdy lubi fora sklepowe?ja tam czasem zaglądam,raz na miesíąc...tutaj jakaś lepsza atmosfera jest
co do samego forum nie mam nic do zarzucenia... przestałem am wchodzić bo zupełnie nic się nie działo
Fajna atmosfera to tam była 6-7 lat temu. Potem przeniosłem się na gildie, teraz siedzę tu. Wcześniej jeszcze na Cytadele zaglądałem z sentymentu, teraz nawet nie pamiętam kiedy ostatnio tam wchodziłem.
Mnie nie chodzi tylko o forum, a o całą stronę
Dzięki za pochlebną opinię za newsy - to moja sprawka, codziennie się nimi zajmuję
A konkursy, które w ostatnim czasie organizowałem podobają się Wam?
Jak ocenianie Big Mini Makeover - regularną zabawę, którą również organizujemy?
Dzięki za pochlebną opinię za newsy - to moja sprawka, codziennie się nimi zajmuję
A konkursy, które w ostatnim czasie organizowałem podobają się Wam?
Jak ocenianie Big Mini Makeover - regularną zabawę, którą również organizujemy?
Codziennie czytam newsy.
Czasem też jakieś fajne tutoriale się trafią.
Moglibyście dodać ładnie opisane, sfotografowane raporty bitewne z różnych systemów.
Raz na tydzień, czy na dwa byłoby fajnie.
Czasem też jakieś fajne tutoriale się trafią.
Moglibyście dodać ładnie opisane, sfotografowane raporty bitewne z różnych systemów.
Raz na tydzień, czy na dwa byłoby fajnie.
co do całej strony - newsy są wypas, stały punkt programu wieczornego przegladu sieci. Co do BBM - fajny pomysł, nieco podobny do subrosowego challenga ( zastanawiam się czy nie wziąć w nim kiedyś udziału. Natomiast bardzo brakuje mi spimów
Jak szukasz opinii o Cytadeli to pozwolę sobie napisać - przekląłem Was dawno temu . Nothing personal, ale w galerii bodaj był list skrzywdzonego artysty z Slayer of Demon Waszego. Uważam to za wystarczająco kompromitujące by darować sobie oglądanie nowej sz(m)aty graficznej
dudi1212 - nic osobistego, tylko moje zdanie - nie szatą się zdobywa klientów, a właśnie przyjazną atmosferą. Przykład choćby forum BP, które odwiedzam z wielką przyjemnością jak najczęściej.
BTW - moja była robiła już niejedną stronę i layouty się macha w jeden dzień z Flashem i innymi cudacznikami Po prostu chyba brak Wam tego grafika prawda?
dudi1212 - nic osobistego, tylko moje zdanie - nie szatą się zdobywa klientów, a właśnie przyjazną atmosferą. Przykład choćby forum BP, które odwiedzam z wielką przyjemnością jak najczęściej.
BTW - moja była robiła już niejedną stronę i layouty się macha w jeden dzień z Flashem i innymi cudacznikami Po prostu chyba brak Wam tego grafika prawda?
Jesli chodzi o newsy figurkowe to swietna sprawa - brawa za to. Fajnie by jednak bylo gdybyscie dodali kanal RSS, w ktorym bylby widoczny kazdy news.
Co do forum to sie nie wypowiem, wchodzilem tam pare razy ale nic sie nie dzialo wiec przestalem.
Nie wiem czy zbierasz tez opinie o samym sklepie internetowym, ale jesli tak to musze przyznac ze jest to jeden z najgorszych technicznie sklepow jaki widzialem w sieci. Liczba bugow i niedorobek jest ogromna, dziwie sie ze taka znana firma jak Cytadela ma tak beznadziejny sklep internetowy.
Co do forum to sie nie wypowiem, wchodzilem tam pare razy ale nic sie nie dzialo wiec przestalem.
Nie wiem czy zbierasz tez opinie o samym sklepie internetowym, ale jesli tak to musze przyznac ze jest to jeden z najgorszych technicznie sklepow jaki widzialem w sieci. Liczba bugow i niedorobek jest ogromna, dziwie sie ze taka znana firma jak Cytadela ma tak beznadziejny sklep internetowy.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
pokażcie mi stronę z dobrym laykiem zrobionym w 1 dzień - chybe se kpicie... robie w tej branzy i firmy robiące interfejsy w zwyczaju maja mówić: zrobimy Ci layout, wybierz 2 z 3 nastepujacych: tanio, dobrze, szybko. Wiadomo że każdy wybiera dobrze i tanio, więc trzeba poczekać.
Inna sprawa, że jest taki od co najmniej 8 lat, i wygląda jak z epoki kamienia łupanego - jest brzydki jak noc
Plus za newsy - co dzien rano oglądam z chęcią zaraz po demotywatorach
Reszte olewam - na forum prawie nic się nie działo gdy je regularnie czytałem, a teraz mam pare innych a czas nie jest z gumy, poza tym monopolistyczne praktyki cytadeli w kwestii produktów priveteer pressa wybitnie mnie odstręczają i obrzydzają mi wchodzenie na to forum.
Inna sprawa, że jest taki od co najmniej 8 lat, i wygląda jak z epoki kamienia łupanego - jest brzydki jak noc
Plus za newsy - co dzien rano oglądam z chęcią zaraz po demotywatorach
Reszte olewam - na forum prawie nic się nie działo gdy je regularnie czytałem, a teraz mam pare innych a czas nie jest z gumy, poza tym monopolistyczne praktyki cytadeli w kwestii produktów priveteer pressa wybitnie mnie odstręczają i obrzydzają mi wchodzenie na to forum.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Nom, bugi w sklepie straszą, ale jest to chyba najtańszy sklep i tani kurier.(od 200 bodajże za przesyłkę się nie płaci)
Skoro robisz to powinienes wiedziec, ze jak ma byc dobrze to nie moze byc tanioszafa@poznan pisze:pokażcie mi stronę z dobrym laykiem zrobionym w 1 dzień - chybe se kpicie... robie w tej branzy i firmy robiące interfejsy w zwyczaju maja mówić: zrobimy Ci layout, wybierz 2 z 3 nastepujacych: tanio, dobrze, szybko. Wiadomo że każdy wybiera dobrze i tanio, więc trzeba poczekać.
A nie od 300? Przynajmniej tak było jak jakieś 2 miesiące temu farbki kupowałem. Ja tam na Cytadele nie narzekam w sumie. Nigdy nie miałem problemu przy kupowaniu tam.ANtY pisze:Nom, bugi w sklepie straszą, ale jest to chyba najtańszy sklep i tani kurier.(od 200 bodajże za przesyłkę się nie płaci)
Aha i jeszcze jedno: dlaczego są zdjęcia tylko części figsów, a nie wszystkich w sklepie?
"...And in that time of darkness,
Man became Beast and Beast became Man..."
Man became Beast and Beast became Man..."
Właśnie ten brak zdjęć wkurza, przecież można wziąć ze strony producenta lub zdjęcia pudełek dawać.
Tyle razy o tym pisano - GW sobie wymyśliło, że linkowanie do ich zdjęć jest bezprawne. Nakazali sklepom robić zdjęcia pudełek. Skoro sklep nie sprowadził pudełka to jak ma zdjęcie mu zrobić? A to, że sprowadził i nie zrobił... No to Cytadela
BTW patrząc na ostatnie wydarzenia w branży zapytam z ironią - kiedy sprzedajecie się Faberom? Bo to jakaś moda ostatnio...
BTW patrząc na ostatnie wydarzenia w branży zapytam z ironią - kiedy sprzedajecie się Faberom? Bo to jakaś moda ostatnio...