Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
ostatnio były dni przyjaźni Polski i Węgier.. ozstao pewnie troche wina:)
- 4 karabiny
- Beast from the East
Zmienione.Raptor pisze:@Karabin- kontyngent doch jednak
ps postaramy wbić w piatek
Updejt.
Master kiedyś był od 40. Teraz chyba nie ma dolnego ograniczenia, więc osoba zwycięzca Koziołka będzie miał tyle punktów, co trzecia osoba na normalnym masterze. Nic innego nie umiem się doczytać z tego żałosnego kadłubka, który podobno jest regulaminem.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=15801
A poza tym, wierzę, że te 3 osoby to już spokojnie Lublin zorganizuje. Wystarczy wpuścić za free jakieś dzieci na jeden dzień
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=15801
A poza tym, wierzę, że te 3 osoby to już spokojnie Lublin zorganizuje. Wystarczy wpuścić za free jakieś dzieci na jeden dzień
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
JAka różnica? Master czy nie Master 50 osób to dużo i tak by każdy się nagrał te 5 bitew ze sobą. Tyle samo warhammera w warhammerze co na masterze bo 5 bitew w dwa dni. Tyle samo chlańska pod koniec dnia ile na masterze z kolegami co na innym masterze. Więc po co ktokolwiek miałby zrezygnować z jazdy tutaj. Bo nie ma słowa 'Master" ojeju ależ to nobilitujące jest to słowo.
Ludzi nie znasz? Najważniejsza jest etykietka.
Łyżwa, Adaś czy Master - ważne, żeby była - reszta się nie liczy.
Łyżwa, Adaś czy Master - ważne, żeby była - reszta się nie liczy.
master jest masterem, obecnie regulamin nie przewiduje czegoś takiego jak odebranie statusu mastera za małą liczbę graczy.lohost pisze:super, wiec czy ktos potrafi definitywnie rozwiac watpliwosci co do formatu turnieju jesli nie osiagnie on 60 osob? bez obrazy ale kazdy umie liczyc, bedzie kilka osob ktore jak zobacza ze to nie master to sie wycofa po prostu, w tym niestety my, bo sam dojazd kosztuje nas po 100. wiec jak to jest? ja wole przyjechac, alternatywa dla mnie jest weekend w ogrodku :>
a liczba 60 jest taka magiczna bo to wtedy można zdobyć maksymalna liczbę punktów za zwycięstwo (czyli 300) - po prostu tak zostało kiedyś ustalone i tak stworzona jest formula wyliczająca punkty do ligi.
W przypadku gdy jest mniej osób to jest mniej punktów do zdobycia.
Tak samo jest z lokalami... jak nie ma 20 graczy to nikt nie dostaje 100 pkt
pozdrawiam
Masterem już jest i nic się na to nie poradzi. Po prostu jak będzie 57 osób, to pierwsza dostanie ok 285 pts, zamiast 300. Rusza Cię to?Jesli nie bedzie to masterem to rownie dobrze mozemy zrobic patrol u nas,
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Paweł, jedz - dawno nie bylo okazji slowa zamienic
- 4 karabiny
- Beast from the East
Na chwile obecną jest 64 zgłoszenia, więc z tego co się orientuję chyba wystarczająco na mastera. A rozpy wciąż kapią. Mam nadzieję, że Cie to zadowala.lohost pisze:super, wiec czy ktos potrafi definitywnie rozwiac watpliwosci co do formatu turnieju jesli nie osiagnie on 60 osob? bez obrazy ale kazdy umie liczyc, bedzie kilka osob ktore jak zobacza ze to nie master to sie wycofa po prostu, w tym niestety my, bo sam dojazd kosztuje nas po 100. wiec jak to jest? ja wole przyjechac, alternatywa dla mnie jest weekend w ogrodku :>
Skądinąd zapewniam wszystkich, że jeżeli będzie to kwestia kilku osób na pewno zorganizujemy graczy do dobicia do 60tki. Mamy kilka luźnych armii więc nie ma problemu.
Oczywiście w sytuacji gdy w ostatniej chwili zrezygnuje kilkanaście osób z kraju będzie to problem bo do 60 tki nie dobijemy. Mam tylko nadzieję, że ludzie w miarę poważnie traktują swoje zgłoszenia.
Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkich zapraszam.
Updejt.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Szkoda ale cóż bywa.Andrzej pisze:Ja niestety nie przyjadę
Nawet się do mnie nie odzywaj. Pozwolił Ci sie ktoś wypowiadać ? To, że wiozłeś mnie merolem to nie znaczy, że się spoufalać możeszManfred pisze: no mnie niestety nie będzie
Jeden ubył, jeden przybył.
Updejt.