Początkujący generał
Moderator: Hoax
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Początkujący generał
Ok THX!!! a dajmy na to szrżuje bloodthirster i nie wyzywa, to czy mogę go wyzwać i ominąć wyzwanie uciekając na dzwon??
jeżeli szarżuje sam heros na dzwon bądź heros z małym oddziałem gdzie jest jeden szereg to dobrym rozwiązaniem jeżeli nie chcesz ryzykować seera rzucić wyzwanie czempionem oddziału wtedy przeciwnik nie może odmówić a seera mamy bezpiecznego
ale seer nie może rzucić pojedynku z którego potem ucieka na dzwon,jeżeli jest np. oddział chaos knightów z czempionem to seer rzuca czelendż wtedy tylko czempion po nim bije a nie reszta oddziału trza po prostu kombinować zależy z czym się walczy
ale seer nie może rzucić pojedynku z którego potem ucieka na dzwon,jeżeli jest np. oddział chaos knightów z czempionem to seer rzuca czelendż wtedy tylko czempion po nim bije a nie reszta oddziału trza po prostu kombinować zależy z czym się walczy
Janiszek a jak tego używasz? Jak Ci nie wyjdzie jeden ward na 4+ i dostaniesz ranę to rzucasz drugiego warda na 3+?Dużo spotyka sie lekkiego strzelania, czasem się kulnie za dużo trefnych wardów i wtedy dupa. A tak to za 15 punktów mam zabezpiecznie. Ja używam-spisuje się.
Nie wolno chyba, co nie?
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Ja czasem nie ogarniam pomysłów Janiszka. Odradza ludziom slavy, daje orby seerowi na dzwonku i w ogóle. Nie wiem, może mu to działa ale ja tego nie widzę.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Janiszek pisze:Dobra dobra, nie doczytałem co w ab.
Wydawało mi się, ze to Armour save. lol
Więc nie dawaj innym rad jak się na czymś nie znasz, bo potem wprowadzasz ich w błąd.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
No nieźle to bierzesz Grey seera na dzwonie żeby go rozjebać??Janiszek pisze:Zawsze można liczyc na to, ze dzwon wybuchnie albo zostanie zestrzelony i wtedy seerowi przyda sie ward ;]
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
Hej, czy assasin może mieć magic armour?