PlayMini Of The Month - maj

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Kerim pisze:mam pomysła - następna edycja - com group do pierwszej figurki
a potem reszta oddzialu :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kerima pomysł jest niezły.
Szamana - tragiczny. :P
Szamanku, ile figurek pomalowałeś przez ostatni rok? ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

choc moj sarkazm jest powszechnie znany, to na wszelki wypadek dodalem emotikon. jak widac na wiele sie to nie zdalo... :twisted:

a tak na marginesie - wlasnie wybieram sie do "biura" pomalowac troche. nie, nie biuro - figurki :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Szaman, ja doskonale wyczuwam Twój sarkazm. Natychmiastowe dementi służy zapobieżeniu wykiełkowania tego pomysłu w umysłach mniej lotnych (przy czytaniu Twoich postów) malarskich psychopatów ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

ej...

ja wybralem tancerza to jako komand bede mial tylko muzyka jeszcze :P samego muzyka na next month :D
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

bigpasiak pisze:ej...

ja wybralem tancerza to jako komand bede mial tylko muzyka jeszcze :P samego muzyka na next month :D
Ja wybralem branch nympha, nic nie bedzie trzeba robić na przyszly miesiąc ;P!

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ja tam sie ciesze, ze mamy jeszcze smaczek wewnetrznej konkurencji. Moj zawodnik to nowoedycyjny tancerz. Zobaczymy, ktora edycja rules... :)

Mnie sie w tych starych tancerzach głownie fryzury nie podobaly, bo reszta jest raczej ok. Starzy tancerze maja w sumie wiecej detali, wiec daja wieksze pole do popisu. Ale ja łatwo sie nie poddam... ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

e tam, Kerim i tak ulepi lepszego tancerza :lol: ;)
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Zox pisze:e tam, Kerim i tak ulepi lepszego tancerza :lol: ;)
Obiecal, ze nie bedzie lepil, tylko konwertowal. Ja wierze, ze dotrzyma slowa.;)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jasne, na pewno posłuży się elementami GW. Np. czaszką na podstawce ;)

Tigerius: nic nie robisz - nie startujesz :P

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Tomash pisze:Szaman, ja doskonale wyczuwam Twój sarkazm. Natychmiastowe dementi służy zapobieżeniu wykiełkowania tego pomysłu w umysłach mniej lotnych (przy czytaniu Twoich postów) malarskich psychopatów ;)
a to prosze precyzowac :wink:

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Tomash pisze: Na zasadach Mordheim się nie znam, więc mówcie do mnie jeszcze. Ale ogólnie w WFB istnieje takie multum oddziałów (DoW+RoR), że dowolny typ na podstawce 20x20 się powinien zakwalifikować ;)
Tomash, to moze od razu uscislijmy, ze jakikowliek model man size, albo ze model musi byc oryginalnym modelem championa. Bo zaczyna sie jakies straszne rozdrabnianie...
:?
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Man-sized niekoniecznie, bo co z ogrami i tym podobnymi?

Oryginalny model - aż tak chcesz wyciąć Kerima z zabawy? ;) Niech i będzie model niemający nawet mm3 części GW, byle BYŁ WYSTAWIALNYM W WFB CZEMPIONEM.

Zasada była prosta: figurka ma być legalnym czempionem wystawialnym w jakiejś armii WFB.
Co do rozmyć:
Szef ekipy Mordheimowej albo trener BloodBowl - jak dla mnie OK i można dopuścić takie prace. No chyba, że są protesty?
Wszelkie pomysły typu "model do Konfrontacji, Warmachine albo innego zwarzonego" - patrz tekst dużymi literami.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

PS. Bądźcie uprzejmi wątek snów, obrączkowań i wazeliny kontynuować w wydzielonym temacie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3158
;)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Nie chce nikogo wykluczac z zabawy. Po prostu podobal mi sie pomysl konkursu zwyklych ludków, zwyklych zolnierzy. Ale skoro model ma byc tylko wystawiaolnym w WFB championem... Ja czesto robie championow z herosow. Serio. I teraz tez tak zamierzalem. Zrobic jednego championa do tancerzy z Wardancer Highborna. Mogę? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

bless pisze:

Ja tam sie ciesze, ze mamy jeszcze smaczek wewnetrznej konkurencji. Moj zawodnik to nowoedycyjny tancerz. Zobaczymy, ktora edycja rules... :)

Mnie sie w tych starych tancerzach głownie fryzury nie podobaly, bo reszta jest raczej ok. Starzy tancerze maja w sumie wiecej detali, wiec daja wieksze pole do popisu. Ale ja łatwo sie nie poddam... ;)
Ty tyle nie pisz tylko wklejaj cos swojego... mam nadzieje ze juz sie zabrales za tego tancerza ;)

ps. bedziesz przerabial czy tylko pomalujesz bo z tego co patrze na ten model to konwersja troche utrudnia sam model... zreszta jak wszystkie nowe WD...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

bless pisze:Ja czesto robie championow z herosow. Serio. I teraz tez tak zamierzalem. Zrobic jednego championa do tancerzy z Wardancer Highborna. Mogę? :D
Nie widzę przeciwwskazań :)
Pamiętaj jednak, że będzie się też liczyła pomysłowość i wykonanie konwersji - która, przy wzięciu gotowej figurki z blisterka, równa jest zeru.

Następnym tematem pewnie będzie muzyk, skończą się rozmydlania i utyskiwania... Albo 3-5 zwykłych żołnierzy :)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

bigpasiak pisze: Ty tyle nie pisz tylko wklejaj cos swojego... mam nadzieje ze juz sie zabrales za tego tancerza ;)
Jeszcze nie. Narazie czekam, az kumpel odda mi wiertarke, zebym mogl wziac sie za jakies sensowniejsze konwersje... Tymczasem bawie sie z driadami, ktore zlozylem juz jakis czas temu. Do konca konkursu mam jeszcze troche czasu, wiec bez paniki.

bigpasiak pisze: ps. bedziesz przerabial czy tylko pomalujesz bo z tego co patrze na ten model to konwersja troche utrudnia sam model... zreszta jak wszystkie nowe WD...
Mam zagwozdke. Sa w sumie dwa modele championów oraz jeden highborna. Mam wszystkie trzy wymienione. Nie wiem, ktorego wybrac na ten konkurs.... :(
I masz racje - wszyscy sa srednio konwertowalni. Wprawdzie nie jest jeszcze tak zle, jak na przyklad z hammerersami, ale wesolo tez nie jest.
Obrazek

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

BuashBuashBuash ;]
A ja wykombinuje sobie wkoncu jakiegos czempiona do moich starych wojaków krasiowych :D W łape combo tasak + jakis fajny helm no i moze jakas przerobiona tarcza, wszystko w jedną "kupe" i na jakis kamyczek :twisted:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

wez panienke highborna... chyba najlepsza z nich wszystkich jak na to patrze... wlasciwie moglbys sie pokusic o Direct Only modele [ sa trzy naprawde fajne figorki. mam wszystkie 3 w regimencie tancerzy troche przerobione...] wydaja sie tym samym najsensowniejszym wyjsciem... wg mnie oczywiscie...

Abandoned

ODPOWIEDZ