2x1200 Dwarfy i WE
2x1200 Dwarfy i WE
Runesmith
General, 3xSpellbreaking, GW, Shield
Thane
BSB, Oath Stone, MR of Challenge, Rune of Furnace, MR of Gromil, Rune of Preservation.
10 Warriorów
Shield
19 Longbeardów
FCG, Rune of Battle, Rune of Stiocism, Shield
2xBolec
Inżynier z pistoletem
1 Bolec
Inżynier z pistoletem I Rune of Burning
Klopa
Inżynier, Rune of: Accuracy, Penetrating i Furnace
Organki
Alter Noble
GW, LA, Sh, Helm of the Hunt, Stone of Crystal Mere
Waywatcher Noble
Hoda i Rageth Wildfire Blade
2x10 GG
2x8 Driad
5 Wildów z WB
Treemen.
General, 3xSpellbreaking, GW, Shield
Thane
BSB, Oath Stone, MR of Challenge, Rune of Furnace, MR of Gromil, Rune of Preservation.
10 Warriorów
Shield
19 Longbeardów
FCG, Rune of Battle, Rune of Stiocism, Shield
2xBolec
Inżynier z pistoletem
1 Bolec
Inżynier z pistoletem I Rune of Burning
Klopa
Inżynier, Rune of: Accuracy, Penetrating i Furnace
Organki
Alter Noble
GW, LA, Sh, Helm of the Hunt, Stone of Crystal Mere
Waywatcher Noble
Hoda i Rageth Wildfire Blade
2x10 GG
2x8 Driad
5 Wildów z WB
Treemen.
gdzie masz klope?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Runesmitha będę trzymał zapewne w jakimś bolcu ewentualnie klopie(zależy od przeciwnika,pola bitwy itd…)- w piątkę z harpiami/furiami powinni sobie poradzić – szczególnie że mam w zwyczaju traktować te oddziały priorytetowo pod kątem ostrzału.
Ma być z daleka od walki ale blisko lasku/górki tak żeby się w razie czego po dżentelmeńsku ewakuować...
Ma być z daleka od walki ale blisko lasku/górki tak żeby się w razie czego po dżentelmeńsku ewakuować...
Ostatnio grałem bez oath stona i było ok – runesmith i tak, w myśl zasady aby nie wkładać wszystkich jajek do jednego koszyka, nie siedział w długobrodych. Jak będą działa to najwyżej będzie siedział w lesie(dzięki WE w sojuszu – mam pewność że zawsze będzie gdzieś na tyłach:).
W sumie dzięki WE w sojuszu powinien mieć ten klocek flanki zabezpieczone więc może faktycznie wywalę kamyk, za to dam inżynierowi z klopy pistolety i dodam muzyka do warriorów.
W sumie dzięki WE w sojuszu powinien mieć ten klocek flanki zabezpieczone więc może faktycznie wywalę kamyk, za to dam inżynierowi z klopy pistolety i dodam muzyka do warriorów.
Jakie są limity kostek DD na tym turze?
Może olać jednego scrolla i kamyk i dać bolcowi burning i penetrating? s7 płonące i abominacji, hydry nie ma
Na DP to zawsze hoda i łuki zostają...
Może olać jednego scrolla i kamyk i dać bolcowi burning i penetrating? s7 płonące i abominacji, hydry nie ma
Na DP to zawsze hoda i łuki zostają...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
albo zamiast tych worriorsów, kamyka i scrolla daj kuszników...
wywal WB z Wildów. Czemu ten noble jest weywatcherem?? Zmarnowane bodajże 35 pkt.
wywal WB z Wildów. Czemu ten noble jest weywatcherem?? Zmarnowane bodajże 35 pkt.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Może jakieś argumenty? Bo póki co to takie z d. wyjęte. Imho wb daje radę, w połączeniu z krasiowym tafem może zdać egzamin.WojtuśŚ pisze:1. wywal WB z Wildów.
2. Czemu ten noble jest weywatcherem?? Zmarnowane bodajże 35 pkt.
Waywatcher noble, dlaczego? A obcinanie marszu od 1 tury?
Nie wiem czy kierowałeś się nabiciem sobie ot posta, ale serio. Zaczynam stwierdzać, że niektóre posty to...
A wtedy longów nie wystawia.WojtuśŚ pisze:albo zamiast tych worriorsów, kamyka i scrolla daj kuszników...
pierwsze
Jedna z niewielu kontr w tym połączeniu więc musi być mocna.WojtuśŚ pisze:wywal WB z Wildów.
drugie
Obcinanie marszu od pierwszej tury, hoda dosłownie w dowolnym miejscu na stole wystawiana po całkowitym wystawieniu przeciwnika daje wg mnie lekki adventage.WojtuśŚ pisze:Czemu ten noble jest weywatcherem?? Zmarnowane bodajże 35 pkt.
trzecie
Jeśli masz kolejne uwagi z chęcią wysłucham.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
@Andrzej - już sam najlepiej wiesz że to mocna rozpa
Mieczyki na Wayu - z d... ale generalnie nie ma gdzie wrzucić tych 6 punktów - bo ahw musi mieć(ew. muzyk w jednych GG) - czyli za 6 punktów ma magiczne flaming ataki - niewiele ale może się przydać.
Lepiej być wayem niż nim nie być, tym bardziej że i tak w razie czego może dołączyć do łuczników.
Na turnieju jest 12 DD a mam tylko 10 wykorzystanych.
Co do hydr itp - przy 5(na 2 mam już flaming) maszynach to nie LT się obawiam.
Mieczyki na Wayu - z d... ale generalnie nie ma gdzie wrzucić tych 6 punktów - bo ahw musi mieć(ew. muzyk w jednych GG) - czyli za 6 punktów ma magiczne flaming ataki - niewiele ale może się przydać.
Lepiej być wayem niż nim nie być, tym bardziej że i tak w razie czego może dołączyć do łuczników.
Na turnieju jest 12 DD a mam tylko 10 wykorzystanych.
Co do hydr itp - przy 5(na 2 mam już flaming) maszynach to nie LT się obawiam.