Alternatywne figurki do WE

Wood Elves

Moderator: Gremlin

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heptun
Szef Wszystkich Szefów

Re: Alternatywne figurki do WE

Post autor: Heptun »

Brawo Czopku - nieźle =D>

Niektórzy tacy mało Leśni w sensie klimatu,ale dają radę 8) Zaczynają wyglądać jak Apacze :mrgreen:
:twisted: Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek :twisted:

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

Fajne fajne :mrgreen:
Naszła mnie myśl taka - cziekawe czemu do elfickich łuczników nie dodają strzał w sensie w wypraskach ;)
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Elfy przebrane za imperialnych łuczników...
Stroje typowo ludzkie są...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

ee tam, jedynie bufiaste rękawy czasami się trafiają, a tak pozatym takie tuniki mi się podobają, mimo że nie są tak smukłe jak elfickie ciałka to jednak niektóre pozy są naprawdę super - skradajacy się, pochylone, są też przykucnięte, w boxie fajny ork przebity strzałą, i dużo strzał luzem i w "grządkach"
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Pozy fajne ale to samemu można zrobić a strzały niestety za duże zdecydowanie są... znaczy za grube.
Nie mniej graty za inwencje i próbę czegoś innego.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
mikadorus
Mudżahedin

Post autor: mikadorus »

Ja swoim "ulubionym" elfom robię cięciwy do łuków. Ze strun do gitary najcieńszych metalowych. Fajny efekt i nawet się trzymają od.. 9 miechów.

Niedługo dam foty + jeszcze konwersje tancerzy (21 WD za 30zł) Z blood bowla chyba byli.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Ci łucznicy bardziej mi na HE w tych ciuszkach wyglądają:)

Awatar użytkownika
Paweles
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Paweles »

Jelenie pasują moim zdaniem na konie pod WR ...gdyby jeszcze były tańsze ;)

A przy okazji ponawiam moje pytanie z poprzedniej strony :roll:
Paweles pisze:Wie ktoś może jaka to skala? ;)

Obrazek

Producent to Tale Of War (jakby ktoś nie zauważył napisu na dole obrazka :mrgreen: )

Awatar użytkownika
mikadorus
Mudżahedin

Tancerze za złotówkę.
Kupujemy figurki elfów z blood bowl. (na allegro chodzą często po zł za sztukę). (na zdjęciu ten żółty). Ucinamy rękę tak by na jej miejsce dokleić rękę elfa z mieczem itp. (chyba każdy ma bitsy).
Prawa ręka sprawia kłopoty...elf chwyta nią kawałek "ubioru", możemy odciąć ją razem ze zbroją lub lekko podtopić i wyszlifować potem płaszcz.
Zrobienie 4 unikalnych wardancerów zajmuje z 10minut.

http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0310/20100 ... 378cdc.jpg

Takie budżetówki a cieszą jak za cenę. Jak ktoś irokezów nie lubi to głowę uciąć nie problem. Jeszcze nie są pomalowane. Jednego wstępnie koloruję.

Edit. Przepraszam za jakość... Zwykle nie wklejam zdjęć do internetu. Jakieś sprawdzone serwery? Bo jak obejrzałem co wyszło z tego zdjęcia na serwerze to załamany jestem.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Paweles pisze:Jelenie pasują moim zdaniem na konie pod WR ...gdyby jeszcze były tańsze ;)

A przy okazji ponawiam moje pytanie z poprzedniej strony :roll:
Paweles pisze:Wie ktoś może jaka to skala? ;)

Obrazek

Producent to Tale Of War (jakby ktoś nie zauważył napisu na dole obrazka :mrgreen: )
Miniaturas realizadas en metal blanco de alta calidad.
El blister requiere de montaje y pintado.
Incluye tres peanas de 20mm cuadradas.
Na hiszpańskim się nie znam ale to chyba chodzi ze taka jest skala - było podposane w sklepie pod figurkami ;)
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

co do tancerzy za złotówkę, ja tam mam nowe oryginały i moim zdaniem są kapitalni:D więc ja bym na tancerzach nie oszczędzał

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

No naprawde tancerze są b.ładni - ja raczej będę kupywał oryginalne GW - inaczej ma się sprawa z Wildami :mrgreen:
Oni szybko padają i w ogóle to samobójcy więc nie widze sensu wydawać 150 zł na jednostkę kamikadze :D

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

Obrazek

co myślicie o tym po przeróbce na woodowego smoka?;>

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

a można więcej fotek tego modelu?
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

zielonatrawa pisze:Obrazek

co myślicie o tym po przeróbce na woodowego smoka?;>
Mam dokładnie tego samego smoka ^^, przerobionego na smoka WE. Co prawda jest to guma, ale tanio i fajnie wyglada.

Pzdr
Gremlin

Awatar użytkownika
czerech
Wałkarz

Post autor: czerech »

a ile kosztuje taki smoczek i gdzie go mozna dostac?:D

Awatar użytkownika
czerech
Wałkarz

szukając fajnego brokuła do mojej armii natknąłem sie na takie coś. Jakby pomalować na zielono/brązowo płaszcz nadałby się na naszego highborna/nobla :)

Obrazek

:D:D:D:D

Awatar użytkownika
mikadorus
Mudżahedin

Brodę trzeba my zgolić. Elf z brodą bleee;-). Ale fajna figsa.

Awatar użytkownika
czerech
Wałkarz

figurka zacna, ogólnie widzialem 3 różnych spartan :)

ODPOWIEDZ