Makieta klimatyczna do skavenów
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Makieta klimatyczna do skavenów
mam armie skavenów i chciałbym stworzyć jakas makiete pod ich klimat coś z jajem - będę wdzięczny za pomysły , zdjęcia podobnych makiet
Jeśli chodzi o miejsce upadku meteoru (może być i spaczeniowy) to tu:
http://www.youtube.com/user/miniwargami ... YYzTpZX4i0
jest ładny poradnik, jak taką makietkę uczynić. Jeśli chodzi o same środki, to są niewielkie. Trzeba jednak trochę czasu, szczególnie na część wysychania. No ale efekt jest naprawdę dobry.
http://www.youtube.com/user/miniwargami ... YYzTpZX4i0
jest ładny poradnik, jak taką makietkę uczynić. Jeśli chodzi o same środki, to są niewielkie. Trzeba jednak trochę czasu, szczególnie na część wysychania. No ale efekt jest naprawdę dobry.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Możesz też zrobić makietę przedstawiającą wyjście z kanału; kamieniste zbocze z którego wystaje pordzewiała rura, jakieś jeziorko szlamu u wylotu, trochę śmieci porozrzucanych dookoła.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
tak właśnie o klimacie ścieków i ruin myślałem - ale nie chodzi mi konkretnie o 1 rekwizyt z makiety bo makietke chce zrobić taką 200 na 200 cm tak żeby moja szczurza banda mogła cieszyć moje oko jeżeli ktoś widział podobne makietki, dioramki w tym stylu będę wdzięczny za dodanie fot
uuujjj..wiadrowod pisze:tak właśnie o klimacie ścieków i ruin myślałem - ale nie chodzi mi konkretnie o 1 rekwizyt z makiety bo makietke chce zrobić taką 200 na 200 cm tak żeby moja szczurza banda mogła cieszyć moje oko jeżeli ktoś widział podobne makietki, dioramki w tym stylu będę wdzięczny za dodanie fot
szukaj makiet do mordki
powinienes cos znalezc.
w AB są oczywićie te makiety kozackie w 100% ale 1 spełnia mniejwiecej warunki mojej wizji, a mianowicie wyjcie i szturm w dokach czy tam pocie jakimś, reszta jest ładna ale taka mało kanałowa. planował bym jakieś rury, ścieki i wymarsz z nich w strone miasta no ale ... jaki ściek płynie w strone miasta
A większego z pudełka po lekach (ewentualnie spiłuj napisy i szew na denku)