WI solo ofc khorne woch... proszę o pomoc :P
-
- Masakrator
Re: WI solo ofc khorne woch... proszę o liczne komętaże :)
Drogi Kumanie!
Apeluję do Ciebie, mój drogi, byś sprawdzał swoje posty, nim umieścisz takowe na forum!
Prosisz nas, Użytkowników Forum, o skomentowanie rozpiski.
Lecz ilość błędów w niemalże każdym Twym temacie odrzuca!
Apeluję do Ciebie, mój drogi, byś sprawdzał swoje posty, nim umieścisz takowe na forum!
Prosisz nas, Użytkowników Forum, o skomentowanie rozpiski.
Lecz ilość błędów w niemalże każdym Twym temacie odrzuca!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
rozumiem i bardzo się staram... jeśli mozilla coś wychwytuje to próbuje poprawić
jeśli tak bardzo Cię to odrzuca i innych to nie czytajcie, to wasza dobra wola, albo chcesz pomóc albo nie, nawet jeśli ma to być w ramach korepetycji... tak jak Kolega post wcześniej
dziękuję za poświęcenie czasu
jeśli tak bardzo Cię to odrzuca i innych to nie czytajcie, to wasza dobra wola, albo chcesz pomóc albo nie, nawet jeśli ma to być w ramach korepetycji... tak jak Kolega post wcześniej
dziękuję za poświęcenie czasu
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Mój drogi jeśli jesteś taki szczodry i cytujesz prze zemnie napisane wyrazy czy sformułowania to rób to z należytą starannością i zważ na swój wulgarny ton... bo odniosłeś złe wrażenie... a to co pisałeś na prywatnej rozmowie powinno zostać między nami a nie rozpowszechniane... a po za tym pierwszy akapit wskazuje na me starania to mógł byś spasowaćGrolshek pisze:A ja radzę zamiast pyskować "chcecie to czytajcie albo nie" zająć się patrzeniem na te czerwone falki które wyświetla Firefox... Grzecznie prosiłem poprzednim razem...
po prostu kliknij opcję edytuj w początkowym poście i popraw temat