a dla mnie chamskieIgnis pisze:
Dla mnie to dziwne jest.
ja dla mnie to on ma min 8.5
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
a dla mnie chamskieIgnis pisze:
Dla mnie to dziwne jest.
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Glosy oddawane przez niezarejestrowanych uzytkownikow przepadaja, a nowo utworzone konta sluzace do wbijania 1nek sa w miare szybko usuwaneIgnis pisze:Eh...na cmon teclis miał ocenę 8.0 przy 40 paru glosach,pojawiło się 4 głosy i ocena spadła do 7.1. Ok,mogło się komuś nie podobać. Cmon wycofał te głosy ku mojemu zaskoczeniu, ocena znowu wzrosła do 8.0, przybyło też parę głosów. Po 1dniu znowu pojawiło się kilka głosów po których ocena gwałtownie spadła do 7.2. Cmon znów wycofał te głosy. Ocena przy 56 głosach 8.0. Za parę godzin głosów zrobiło się 67, ocena spadła z 8.0 do 6.8.
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
nie no przy studiowaniu historii i pisaniu magisterki jest trochę roboty ale dobrze jest znaleźć czas na malowanie,taka odskocznia. generalnie najwięcej czasu mamy we wtorki i czwartki, czasem weekend, więc siadamy i wtedy malujemy, a efekty możecie oglądać w galeriiszrama pisze: BTW co Wy nie macie nic do roboty, że co kilka dni update jakiś