Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 28.03.2010 Skinki cz. 1
To Piszczala domysl sie co czuje jak mam 20/60 skinkow pomalowanych z 4-5 warstwami na skorze i jak patrze na reszte to opadam z sil.
Jasniejsze luski fajnie sie komponuja , a dodanie drugiego koloru- fioletu bardzo ozywia figurki.
Jednie trzonki od javelinow czarne srednio wygladaja , no i ich groty.
Reszta klasa.
Jasniejsze luski fajnie sie komponuja , a dodanie drugiego koloru- fioletu bardzo ozywia figurki.
Jednie trzonki od javelinow czarne srednio wygladaja , no i ich groty.
Reszta klasa.
Moze po prostu kwestia gustu ,albo zdjec.
2dniSexRocket pisze: swoja droga powiedz prosze ile zajelo Ci zmalowanie calego regonu?
naprawdę, zresztą razem z Rakso licencjat pisałam o wierzeniach ludowych na terenie Małopolski w XIX w. dotyczących upiorów,strzyg,wampirów. A na mgr robimy razem z Rakso grę rpg o średniowiecznej inkwizycji. Co jak dobrze pójdzie zostanie wydane przy pomocy fundacji UMCS.Lazur pisze:Naprawde historie studiujesz? O.O to w jednym fachu będziemy robić, nie tylko malarskim. A zdradzisz temat pracy?
Same skinki malowało się przyjemnie, jak już będą skończone podstawki zapodamy większe foty. Oddzialik taki typowy na stół, do gry.
Może jakiś spoiler dałoby radę :>? Przecież i tak nic z tym nie zrobię będąc na poziomie gimnazjum/liceumIgnis pisze:[...] A na mgr robimy razem z Rakso grę rpg o średniowiecznej inkwizycji. Co jak dobrze pójdzie zostanie wydane przy pomocy fundacji UMCS.
[...]
2 dni? ZAbilas mnie tym stwierdzeniem. Chcialbym miec takie tempo.
ja bym to malował 11 dni
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Na jakiejś konferencji słyszałem referat o tematyce podobnej do tej z Twojego licencjatu.Ignis pisze: naprawdę, zresztą razem z Rakso licencjat pisałam o wierzeniach ludowych na terenie Małopolski w XIX w. dotyczących upiorów,strzyg,wampirów. A na mgr robimy razem z Rakso grę rpg o średniowiecznej inkwizycji. Co jak dobrze pójdzie zostanie wydane przy pomocy fundacji UMCS.
Na serio da się coś takiego w postaci magisterki skroić? I to jeszcze napisać to w dwie osoby?
Ano da się dzięki prof. dr hab. Janowi Pomorskiemu, wszyscy u niego na seminarium robią gry(różnego rodzaju) ,to w ramach takiego specjalnego projektu.
10 skinków to jeszcze nie tak źle,tak jak ktoś już wcześniej pisał przy 50 pewnie pojawiłby się problem, bo ileż można malować modeli które wyglądają w miarę identycznie. Po 20 modelu pewnie by mi już zbrzydło. Tak poza tym to takie śmiechowe modele, no i malowane dla Rakso więc większa mobilizacjagildor_ pisze:Szacun, głównie za to, że chce Ci się nad takim małym gówienkiem siedzieć.
Wyglądają fajno
Problem w skinkach jest , ze tma jest tylko skora do pomalowania plus luski - ciagle ten sam kolor. Generalnie lizaki sa imho dupasna armia do malowania - wszedzie tylko skora, luski i ewentualnie duzo zlotego ( co tez nie jest jakos mega przyjemne).
Imho do malowania najprzyjemniejsze sa wszystkie elfy - duzo szat, duze urozmaicenie.
Imho do malowania najprzyjemniejsze sa wszystkie elfy - duzo szat, duze urozmaicenie.
Kurcze z jednej strony fajnie bo to dość przyjemne. Ale z drugiej strony pytanie jak będzie na to patrzeć reszta środowiska.Ignis pisze:Ano da się dzięki prof. dr hab. Janowi Pomorskiemu, wszyscy u niego na seminarium robią gry(różnego rodzaju) ,to w ramach takiego specjalnego projektu.
Ziemko pisze: Imho do malowania najprzyjemniejsze sa wszystkie elfy - duzo szat, duze urozmaicenie.
Albo jakaś armia, w której jest mało modeli. Nie powtarza się schematów
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tak odgrzewać to śmiało możesz :> świetne skinki.
Chciałbym zobaczyć całą armię w tym klimacie.
Chciałbym zobaczyć całą armię w tym klimacie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Raksowscy macie bardzo przyjemny dla oka styl - mocne przejscia, ktore wiekszosc lubi, ale tez nie az tak mocne, zeby razily.
Bardzo podobaja mi sie oba oddzialy.
Podstawki tez niczego sobie- wygladaja jak dno morza - taki byl zamiar mam rozumiec?
Jaki plan na inne oddzialy, chodzi mi o to jak chcesz przerabiac poszczegolne jednostki na styl "morski" ?
Bardzo podobaja mi sie oba oddzialy.
Podstawki tez niczego sobie- wygladaja jak dno morza - taki byl zamiar mam rozumiec?
Jaki plan na inne oddzialy, chodzi mi o to jak chcesz przerabiac poszczegolne jednostki na styl "morski" ?