Nie mam booka przy sobie więc pytanie jest z AB:) dlatego może być nienajmądrzejsze…
Czy czar z Lighta, Pha’s Ilumination można rzucić na Wrajty?
Pha’s Ilumination
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Przestań.
Jest jeden temat na takie pytania.
Jest jeden temat na takie pytania.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
@Jedi Knight
Wiem że jest, nazywa się - Kwestia Zasad czyli Pytania i Odpowiedzi.
Nie chcę mi się szperać przez 31 tysięcy postów, a tak odpowiedź mam błyskawicznie od kompetentnych ludzi.
Chodziło mi raczej o drugą część spella – czyli o „magic weapon used against him count as mundane” z połączeniem faktu że są eterykami, dalej byłoby pytanie czy działa to na bronie które liczą się jako magiczne a nie są wykupywane(czyli bycie Forest Spiritem,Virute of Grail, Demonem – czyli to co daje atakom zdolność do bycia magicznymi) - ale skoro nie można tego rzucać na czempiona to niestety…:)
Nie chcę mi się szperać przez 31 tysięcy postów, a tak odpowiedź mam błyskawicznie od kompetentnych ludzi.
Chodziło mi raczej o drugą część spella – czyli o „magic weapon used against him count as mundane” z połączeniem faktu że są eterykami, dalej byłoby pytanie czy działa to na bronie które liczą się jako magiczne a nie są wykupywane(czyli bycie Forest Spiritem,Virute of Grail, Demonem – czyli to co daje atakom zdolność do bycia magicznymi) - ale skoro nie można tego rzucać na czempiona to niestety…:)
Zawsze możesz rzucić to na eterycznego wampiraLaik pisze:@Jedi Knight
Tylko magiczne bronie. Jeżeli driady mają magiczne ataki z zasady forest spirit to atakują dalej magicznie i tak dalej.