na tyle pomazana zeby mozna bylo na turach spokojnie grac i nie gubic zbyt duzo pktSzaman pisze:wyglada, jakby byla niepomalowana...
Gallery by SexRocket
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Gallery by SexRocket
Jak dla mnie zbyt monotonna, ale pewnie kolorystykę wybierał właściciel figurek. Tak czy siak imho przydałby się jakiś kontrastujący kolorek.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Piszczala wole jak malujesz niz bejcujesz
Dla mnie to jest wybitnie taki TT, ale z nastawieniem na nietracenie pktow jak napisal SR.
Te same podstawki na calej armii , jedna kolorystyka - daja pozytywny efekt.
Dla mnie to jest wybitnie taki TT, ale z nastawieniem na nietracenie pktow jak napisal SR.
Te same podstawki na calej armii , jedna kolorystyka - daja pozytywny efekt.
bejca to z zalozenia TT i nic wiecej nawet nie staram sie uzyskac wiecej i blesowe czary typu zmywanie bejcy benzyna itp nawet mi nie w glowie.
Ja w sumie jestem bardzo zadowolony z efektow tego empire szczegolnie jesli chodzi o poziom armii, szmaja tez jest zadowolony i z efektow i z ceny wiec mi nic wiecej do szczescia nie trzeba
sam mam lizaki z bejcy i powiem Ci szczeze ze nie traca na turniejach pkt a jak juz to tylko za brak konwersji.
w sumie troche glupio ze np Twoje wypasione lizzi sa obecnie na masterach oceniane prawie tak samo jak moje bejcowane no ale coz.. LIFE
i tak wole grac DE...
Ja w sumie jestem bardzo zadowolony z efektow tego empire szczegolnie jesli chodzi o poziom armii, szmaja tez jest zadowolony i z efektow i z ceny wiec mi nic wiecej do szczescia nie trzeba
sam mam lizaki z bejcy i powiem Ci szczeze ze nie traca na turniejach pkt a jak juz to tylko za brak konwersji.
w sumie troche glupio ze np Twoje wypasione lizzi sa obecnie na masterach oceniane prawie tak samo jak moje bejcowane no ale coz.. LIFE
i tak wole grac DE...
Fajna bejca, wyczesane oldschoolowe modele! tylko ciut lepsze fotki by sie przydały
Skąd tą kolumnę wyczarowałeś, szukałem podobnej ?
Skąd tą kolumnę wyczarowałeś, szukałem podobnej ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
no modele ma super w tej armii, strzelcy i kusze maja metalowe raczki praktycznie nie do dostania tym bardziej w takiej ilosci, kawy sa super i wszystko cacy tylko caly oldschoolowy klimat psuja... 2 plastikowe czolgi
Co do kolumn to odlewana, sam musze zakupic zywice i tez odlac bo chcem cos podobnego pod terradony, krotsze dluzsze i wogole
Co do kolumn to odlewana, sam musze zakupic zywice i tez odlac bo chcem cos podobnego pod terradony, krotsze dluzsze i wogole
Tak jak Piszczałka napisał .. niektore podstawki jescze nie skonczone.
Co do figurek .. to wiekszosc moich armii opiera sie .. na kolekcjonerskich modelach.
Troche te zdjecia wyszly za zoltawe. Jak wszystko dokoncze to oddam Piszczałce na jeszcze jedna sesję zdjęciową.
Co do figurek .. to wiekszosc moich armii opiera sie .. na kolekcjonerskich modelach.
Troche te zdjecia wyszly za zoltawe. Jak wszystko dokoncze to oddam Piszczałce na jeszcze jedna sesję zdjęciową.
z tymi mniejszymi będzie fajniej/fanowo wyglądał
wargowi dorobilem male skrzydelka, znalazlem jeszcze ciut mniejsze niz tamte
moim zdaniem wyglada duzo lepiej
a to ostatnio skonczylem, smoczek wogole poszkodowany bo w pudelku nie bylo kompletu czesci, mianowicie byly dwie te same glowy.
Trzeba bylo zrobic z tego co jest. Mial byc poziom 1 ale troche lepiej go wyciagnelem bo i tak juz byl poszkodowany
Na zyczenie klienta smok nurglowy a jezdziec slaneshowo-nurglowy
moim zdaniem wyglada duzo lepiej
a to ostatnio skonczylem, smoczek wogole poszkodowany bo w pudelku nie bylo kompletu czesci, mianowicie byly dwie te same glowy.
Trzeba bylo zrobic z tego co jest. Mial byc poziom 1 ale troche lepiej go wyciagnelem bo i tak juz byl poszkodowany
Na zyczenie klienta smok nurglowy a jezdziec slaneshowo-nurglowy