NEMEZIS TACTICS 10.04
Re: NEMEZIS TACTICS 10.04
bedzie jakis niegrajacy sedzia?
- morgan10005
- Falubaz
grający sędzia Shino?Shino pisze:bedzie jakis niegrajacy sedzia?

ale podpisuje się pod pytaniem
Blaty trzeba odnosić pod rygorem karniaków?
Jak będzie z parzystością?
Zgłosiliście do ligi?
Czy w dzieleniu stołów, przy scenariuszach, na strefy uwzględniliście to że część stołów ma 49"?
Będzie parzyście, ktoś od nas najwyżej będzie albo nie grał albo bayował 
Są punky za odniesienie stołu
ostatnio nie było u nas tego, ale nikt jakoś specjalnie szczęśliwy z tego powodu nie był
do ligi zaraz zgłosze
Sędzia Shino ! noo albo Ja z Kotletem
Na pyania o scenariusze odpowie Harry

Są punky za odniesienie stołu

do ligi zaraz zgłosze
Sędzia Shino ! noo albo Ja z Kotletem

Na pyania o scenariusze odpowie Harry
9 slotów spec i 6 rare... aż mnie kusi by wystawić jakiś spam lekkich oddziałów ze speciali HESemi pisze:a kto mowil o armi na 3k, ja myslalem raczej o 2 takich samych armiach na 2k i 1k ale odzielnychto że nie można wystawić armi na 3K z 2 lordami itd. myslałem że jest jasne
dlatego nie pisałem oddzielnie że nie można grać HE+HE czy DoCh+DoCh

Super pomysł z tymi scenariuszami - są pokręcone i zmieniają prawie wszystkie armie
natomiast...
albo są, albo ich nie ma... bo konstrukcja patrolu (i nie tylko) zależy od tego prawda?
albo zmieńcie scenariusze, albo wprowadźcie ich obowiązkowość!!!
poza tym: sprecyzujcie kto z kim może grać (vc, doch, skav, etc) i błagam - zakażcie działek dow i mmm....
pozdrawiam,
ozon

albo są, albo ich nie ma... bo konstrukcja patrolu (i nie tylko) zależy od tego prawda?
albo zmieńcie scenariusze, albo wprowadźcie ich obowiązkowość!!!
poza tym: sprecyzujcie kto z kim może grać (vc, doch, skav, etc) i błagam - zakażcie działek dow i mmm....
pozdrawiam,
ozon
poczułem w sobie zew terradona i poleciałem do cieplejszych krajów.
Wiem, ze super są te scenariusze.. kilkakrotnie je testowałem... ale niestety większość graczy to "turlaczo-kombinatorzy" i nie lubią mieszania WFB z pojęciem "gra taktyczna"
i wielu graczom mogłoby się nie podobać, że zmuszamy ich do jakiś dziwnych rzeczy... i że punkty można trzepać na czymś innym niż rzezaniu przeciwnikowi jednostek.
Wiem, ze super są te scenariusze.. kilkakrotnie je testowałem... ale niestety większość graczy to "turlaczo-kombinatorzy" i nie lubią mieszania WFB z pojęciem "gra taktyczna"

imo zróbcie przymusowe, bo nikt nie będzie ryzykował grania na rospie złożoną pod bo 3x trafi na ludzi którzy będą chcieli zagrać pitkę
: ] i szlag trafi całe taktyczne planowanie - ja tak to widzę .
a myśle że na frekfencji to się nie odbije jakoś straszliwie - (może bym zmienił ostatni sc. na pitkę )
niemniej jednak wpadne z jakimś czarnuchem pewnie
: ]
a myśle że na frekfencji to się nie odbije jakoś straszliwie - (może bym zmienił ostatni sc. na pitkę )
niemniej jednak wpadne z jakimś czarnuchem pewnie
: ]

T
żadnych scenariuszy... w takie coś to mogę grać sobie w domu czy w sklepie...
na turnieju przecież chodzi jedynie o prymitywną wyrzynkę
pozdrawiam
na turnieju przecież chodzi jedynie o prymitywną wyrzynkę

pozdrawiam

- morgan10005
- Falubaz
PopieramJasiuuu pisze:imo zróbcie przymusowe, bo nikt nie będzie ryzykował grania na rospie złożoną pod bo 3x trafi na ludzi którzy będą chcieli zagrać pitkę
A ja proponuje co do regulaminu turnieju - wprowadźcie zastrzeżenie, że liczba 3 oddziałów lataczy z BP obowiązuje nie na armię, a na sojusz. Bo inaczej każdy będzie miał sympatycznego sojusznika de/demony z 3x harpiami/furiami, albo w ogóle 3x harpie + 3x furię i lecimy
.