Konrad von Carstein [Goblin da Vinci's]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Konrad von Carstein [Goblin da Vinci's]
Jak w temacie, zdjęcie wrzucę po południu jak mi się baterie naładują
Albo wrzucę teraz wczesnego wipa
Albo wrzucę teraz wczesnego wipa
- Tytanowy88
- Wałkarz
Pięknie.
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie
- Tytanowy88
- Wałkarz
Nie no wymiękam Też miałem plany do moich wampirzych lordów aby je machnąć na taką jakość, no ale jeszcze muszę troszkę się jeszcze pod uczyć malowania
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie
Podstawkę bym tylko upiększył tak to bomba!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dziękuję za pozytywne komentarze
Zbroję na klacie niestety będę musiał przemalować gdyż po pokryciu moim "matowym" werniksem nie da się zrobić zdjęcia na którym światło nie odbijało by się w miejscach gdzie normalnie jest czerń, przez co model baaardzo dużo traci na zdjęciach. Większe foty wrzucę jak tylko wrócę do domu po świętach, podobnie wtedy pokażę jego plecy
Co do twarzy to pomalowałem najpierw ją na szaro, następnie klasycznie warstwowo porozjaśniałem co trzeba do bieli, a potem glaze z niebieskiej farby na przemian z różową i fioletowa w miejscach o największym zacieniowaniu, o dziwo na zdjęciu wygląda jakby był tylko niebieski użyty :p no ale trudno, to jeszcze nie jest finalne zdjęcie więc pewnie coś wymyślę
pozdrawiam
Zbroję na klacie niestety będę musiał przemalować gdyż po pokryciu moim "matowym" werniksem nie da się zrobić zdjęcia na którym światło nie odbijało by się w miejscach gdzie normalnie jest czerń, przez co model baaardzo dużo traci na zdjęciach. Większe foty wrzucę jak tylko wrócę do domu po świętach, podobnie wtedy pokażę jego plecy
Co do twarzy to pomalowałem najpierw ją na szaro, następnie klasycznie warstwowo porozjaśniałem co trzeba do bieli, a potem glaze z niebieskiej farby na przemian z różową i fioletowa w miejscach o największym zacieniowaniu, o dziwo na zdjęciu wygląda jakby był tylko niebieski użyty :p no ale trudno, to jeszcze nie jest finalne zdjęcie więc pewnie coś wymyślę
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 4 kwie 2010, o 12:11 przez Flameon, łącznie zmieniany 1 raz.