WE by Asgharoth :) [up: troche nowości i MINI PLEBISCYT ;)]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: WE by Asgharoth :) [up: biały wild-SKOŃCZONY :) ]
Całościowy efekt pozytywny. Słabo wyszła Ci twarz za ostre czarne kontury no ale tragedii nie ma. Popracuj jednak nad tym elementem. Podobają mi sie za to tatuaże najbardziej te zielone, niebieskie tez są w porządku ale jakoś tak wydaje mi się, że jest ich za dużo w jednym miejscu ale to tylko kwestia gustu. Byłbym zapomniał fajnie wyszedł ci też gem na tarczy Maluj dalej dobrze Ci idzie!
poprawiona wersja tatuazy i lekko twarzy:
a co do panienki z rackhamu nie mam na nia dzisiaj sily... ciezki model... bardzo wymagajacy a przy slabym swietle zdazylem nalozyc bazowe kolorki i pobawic sie z cialem lekko... duzo przejsc jest na niej... a to nie na dzisiaj za to jutro od rana do pracy i popoludniem cos wstawie jakis efekt pracy
a co do panienki z rackhamu nie mam na nia dzisiaj sily... ciezki model... bardzo wymagajacy a przy slabym swietle zdazylem nalozyc bazowe kolorki i pobawic sie z cialem lekko... duzo przejsc jest na niej... a to nie na dzisiaj za to jutro od rana do pracy i popoludniem cos wstawie jakis efekt pracy
fajna szmatka w udach ładnie pomalowana
Tylko nie mów że kupiłeś tę figurkę na Allegro bo niedawno ktoś mi taką samą sprzątną z przed nosa
Tylko nie mów że kupiłeś tę figurkę na Allegro bo niedawno ktoś mi taką samą sprzątną z przed nosa
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.