PMOTM XXVI - Zombie
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM XXVI - Zombie
Fotograf ze mnie mizerny ale obiecuje ze ostatnie foto będzie już ładne póki co są początki oddziału dwóch panów po prawej już polakierowanych. Reszta Wip. Cały oddział jest skonwertowany z elementami imperialnego rynsztunku a i 2 throw axy od maruderów się znajda. tacy wskrzeszency weź co znajdziesz i idź trzymaj w combacie ^^
Ostatnio zmieniony 5 mar 2010, o 22:39 przez Browar, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdechlaczek z wytrzeszczem świetnie wyszedł,kolorek świetny.Co do pozostałych poprawnie ale mam jedno zastrzeżenie,widzę pewną niekonsekwencje.Jeśli zombiaki są zbierane z dostępnego,świeżego materiału to jeśli hełm na głowie może i zbroja też by się zdała,chociaż jej elementy.Poza tym jednym elementem jest git.
W międzyczasie pojawił się zarzut o wielkości hełmów z którym się nie zgadzam.Dołóż napierśnik lub koszulkę kolczą i będzie grało.
W międzyczasie pojawił się zarzut o wielkości hełmów z którym się nie zgadzam.Dołóż napierśnik lub koszulkę kolczą i będzie grało.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Fajni jak na razie. Z głębszymi przemyśleniami wstrzymam się do momentu aż będą w komplecie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- michnik000
- Kretozord
Ogólnie malowanie bardzo fajne, na stół się jak najbardziej nadają.
Ten koleś z czarna brodą w drugim szeregu po prawej stronie to model zombie?
Bo mi się wydaje, że chyba nie
Rasputin z Hellboyamichnik000 pisze:Ogólnie malowanie bardzo fajne, na stół się jak najbardziej nadają.
Natomiast ten przed nim rządzi "OOOO! Nowy "Gość Niedzielny"!!!!"
Fajne bardzo, choć przydałaby się jakaś reaperowska wytwórczość dla urozmaicenia ...
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki