Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Mam trudny wybór .Czy lepiej na 2k mieć 3 menatów bez 40 gnoblarów ,czy 2 mentaów z 40 gnoblarami...
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...
skoro to ma być parówka no tym bardziej w ciemno trudno cokolwiek powiedziec
powiedz czy z BP czy bez i na jaki format i z kim grasz w parze a najlepiej by było jakbyś napisał twoją rozpiske i twojego partnera to wtedy dokładnie można by było ocenić co i jak i doradzić co jest wam bardziej potrzebne
powiedz czy z BP czy bez i na jaki format i z kim grasz w parze a najlepiej by było jakbyś napisał twoją rozpiske i twojego partnera to wtedy dokładnie można by było ocenić co i jak i doradzić co jest wam bardziej potrzebne
BP ja 2k kolega 1k,kolega gra bretką czystą kawą chyba rozpy jeszcze nie zrobił
Ma rozpa to
Tyrant
2xButcher
3x2 Bulls
3x2 ironow
40 gnoblorow(lub nie)
3 yeti
3 ołowio
1 scraplucha
2 menatow lub 3
Ma rozpa to
Tyrant
2xButcher
3x2 Bulls
3x2 ironow
40 gnoblorow(lub nie)
3 yeti
3 ołowio
1 scraplucha
2 menatow lub 3
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...
Mam do was takie pytanie: Składam sobie moją armię Ogrów które trochę za długo żyły na pustkowiach Chaosu (wiecie, części szabrowane głównie z WoCh, Mutacje itd. Mam tylko jeden problem, nie mam zielonego pojęcia jak zrobić maneatersów do mojej armii . Praktycznie żaden wzór nie pasuje, a nie chcę robić konwersji ze zwykłych ogrów.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Puszczenie ich w pancerzach chaosu to niezły koncept .
Osobiście nie chcę używać jako bazy korpusów zwykłych ogrów, bo chce by maneatersi mieli inne pozy niż standardowe "kroczenie".
Osobiście nie chcę używać jako bazy korpusów zwykłych ogrów, bo chce by maneatersi mieli inne pozy niż standardowe "kroczenie".
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
antonio - tak, działa. No i powodzenia ! Z nowymi lizakami regularnie w d... dostaję, może Tobie pójdzie lepiej
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
a czemu by nie mogli? Mogą DoW, a hot pot jest ich częścią.
putoa alasti avantoon!
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
hot po nie ma żadnych restrykcji odnośnie armii, które mogą go brać, więc i my możemy.symek pisze:taka sprawa: czy ogry mogą wynająć halfling hot pot??
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem