Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
gdyby to był żart to byś nie podawał mejla. Wejś się ogarnij człowieku..
(jakbyś włączył myślenie to byś sobie w google znalazł bez problemu)
(jakbyś włączył myślenie to byś sobie w google znalazł bez problemu)
- Infernal Puppet
- Masakrator
Nie ty jeden .Chyba jestem mocno rozgoryczony naszym cudownym kodeksem
Pewnie myślał, ze to znaczy to samo . Ech..Jakby tupanie było BoundSpellem chociarz...Ale nie, bo po co .Dostanie tupanie z engina poprawione błyskawicą bez sejwa i 400 pkt. poooszłooo... Co innego jakby oczko było na ataki zasięgowe ale wampiry pisał ogarnięty twórca a nie dekiel...
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
O ile wogóle o czymś myślał tworząc tego booka . Zresztą dosć offtopu, to jest temat o zasadach, a nie o uzasadnionych żalach do autora .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
oki no to -> jak wystawiacie bohaterów na 2kafle + myślałem nad 4rema magami tęczy- w sumie bardziej uniwersalny jest pocisk niż snajperka nurglowa... zwłaszcza pomocna na abominacje i wszelkie kawalerie;)
ew. myślałem 3 magów + juggernaut ale to dopiero się na 2350 mieści
ew. myślałem 3 magów + juggernaut ale to dopiero się na 2350 mieści
wiesz... tatystycznie stegadon lub skink schodzą po 4 turach magii - zależy od farta w kościach bo wiadomo co innego jak rzuce 7 siła 7 a co innego jak statystycznie 5 s 4 / 4s 5
Mhm a mógłbyś pokazać foty tych cannonów? w sumie prawdopodobnie wiecej od hellek robią a kosztują o te 250 pkt mniej:)
Mhm a mógłbyś pokazać foty tych cannonów? w sumie prawdopodobnie wiecej od hellek robią a kosztują o te 250 pkt mniej:)
Górken pisze:wiesz... tatystycznie stegadon lub skink schodzą po 4 turach magii - zależy od farta w kościach bo wiadomo co innego jak rzuce 7 siła 7 a co innego jak statystycznie 5 s 4 / 4s 5
statytycznie wypada 3 i 4 a nie 4 i 5 : ]
T
Witam.Sprawę przedstawie jasno i klarownie, jadę na swój pierwszy turniej armie na rozpiske mam jak należy (jeśli chodzi o punkty),ale nie wiem co mogę z tym zrobić.
Aktualnie mam 2x Spawn 1xkonnica maruderska 1xrycerze na koniach 1xpuchy i za cholere nie wiem co z tym zrobić.Jeżeli ktoś udzieli mi rady jestem pewien ,ha ja to wiem,że mroczni bogowie wam to wynagrodzą .
Aktualnie mam 2x Spawn 1xkonnica maruderska 1xrycerze na koniach 1xpuchy i za cholere nie wiem co z tym zrobić.Jeżeli ktoś udzieli mi rady jestem pewien ,ha ja to wiem,że mroczni bogowie wam to wynagrodzą .
DrChaos pisze:...ale nie wiem co mogę z tym zrobić...
zagraj tym
To niech tym zagra na turniejuEltharion pisze:To sie nazywa brak wyobrazni ... a co jak ma ten turniej jutro??Czopek pisze:DrChaos pisze:...ale nie wiem co mogę z tym zrobić...
zagraj tym
Nie podpowiadaj .Czopek pisze:DrChaos pisze:...ale nie wiem co mogę z tym zrobić...
zagraj tym
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole