dziękujęMorrok pisze:dobra, zglosilem na Kumana :>

dziękujęMorrok pisze:dobra, zglosilem na Kumana :>
&&&&&&&&&&&&&Jarekk pisze:osobiście nie mam nic do ciebie ale ten twój tekst mnie rozłożył więc komentuje...
a więc twoje oskarżenia są bezpodstawnie.Jarekk pisze:a musiałem się wygadać bo mi po tym ulżyło
nie moge się powstrzymać odJaniszek pisze:Ogarnij sie człowieku. Zachowujesz się grubiańsko.
zrób to samoJaniszek pisze:Jarek, proponowałbym zrobic wywiad środowksowy an temat kto CIEBIE lubi.
JarekK pisze:grazbird ja cię bardzo przepraszm ale gram krasnoludami na stałe i uważam żę to najlepsza armia pod słońcem!!!!
a przy okazji chodzi o 2 armie
nie chce się tu pyszczyć jak niejaki janiszek ale jak nie jasteś w temacie to się nie odzywaj
osobiście nie mam nic do ciebie ale ten twój tekst mnie rozłożył więc komentuje...
a pacyfikacja to nie najlepszy pomysł bo odrodzimy się w większej liczbie (jak chrześcijanie w Rzymie).
a musiałem się wygadać bo mi po tym ulżyło
dzięx za wysłuchanie
Janiszek pisze:Jarek, proponowałbym zrobic wywiad środowksowy an temat kto CIEBIE lubi. Wątpię abyś uzyskał pozytywne dla siebie wyniki.
Jesteś bardzo młody a jak na swój wiek bardzo nie kulturalny i pyskaty. Wyzywanie mnie na forum nic ci nie da.
To, ze nie chce sie z tobą wymianiac oznacza tylko tyle, ze nie warto.
Zakazywac przychodzenia do enklawy to ty sobie możesz...
Ogarnij sie człowieku. Zachowujesz się grubiańsko.
Grazbird jest od ciebie dużó starszy i należy się mu szacunek z twojej strony. Zachowuj się.
Zacytuję tu kolegę Dmitrija :UMRZYJ!
JarekK pisze:mam takie pytanko jakl przyjde z krasiami na 3000 to moge sproksować połowe maszyn (za dużo ich kurde)
1. oceniasz zbyt pochopnie ( na dwoje babka wróżyła.. kumasz (?) )tomasso pisze:Czytam sobię walkę Janiszka i Jarka ciągnącą się od kilku tematów, i co jak co, ale po tym co tu czytam zdecydowanie jestem za tą pierwszą personą...
Do tematu: może pojawię się krasiami, jednak potrzeba mi partnera do gry.
2. miło słyszećJaniszek pisze:@Marcins nie mów Jarkowi o kartonikach bo jeszcze to wykorzysta
zrozumiem jak nie przyjedziesz na turniej... który próbuje ogarnąć... bo oczywiście jak zadzwoniłem do Piwka ( właściciela enklawy ) okazało się że Pan Golonka nic nie wspominał... pomijając cały proceder ( okazuje się że organizuje turniejGrazbird pisze:wrocławska młodzież zrobiła się ostatnio strasznie gadatliwa i momentami chamska- i wobec siebie i wobec innych osób.
ostatni raz apeluję o trochę kultury, droga młodzieży.
bo następnym razem trzeba będzie zrobić małą pacyfikację....
Nikogo nie oceniam, stwierdzam tylko że Jarekk jako spammer (i nie tylko) jest mi znacznie bardziej straszny niż, w porównaniu do niego, spokojny tu Janiszek.1. oceniasz zbyt pochopnie ( na dwoje babka wróżyła.. kumasz (?) )tomasso pisze:Czytam sobię walkę Janiszka i Jarka ciągnącą się od kilku tematów, i co jak co, ale po tym co tu czytam zdecydowanie jestem za tą pierwszą personą...
Do tematu: może pojawię się krasiami, jednak potrzeba mi partnera do gry.
Wiesz co, ja naprawde nauczyłem sie czytac te forum i nie odpowiadac na nie które posty. Ale ten to mnie zwalił z nóg.kuman pisze:
ps.: potem narzekacie że na turnieje we Wrocławiu przyjeżdża stała 15 czyli ludzie z Wrocka ( powinny być tu cenzuralne słowa)......