Dragon przesunięty 2350 Lublin 30.05.2010 !
Re: Dragon 2350 Lublin 18.04.2009
zależy co wcześniej piłeś:P
ja wtedy zaczynałem grać to aż tak dobrze nie pamiętam bo ledwo kojarzyłem Niepka:P
@up
skleroza boli
ja wtedy zaczynałem grać to aż tak dobrze nie pamiętam bo ledwo kojarzyłem Niepka:P
@up
skleroza boli
-
- Wałkarz
Gdybyście potrzebowali terenów to dajcie znać, służe uprzejmię , chociaz widze , że już chyba dacie rade sami...
, tak czy siak jak trzeba to piszcie.
Cholera coś mnie kusi żeby wpaść...
, tylko znowu mnie czopson zjedzie
, jak ostatnio pare lat temu.

Cholera coś mnie kusi żeby wpaść...

-
- Wałkarz
Raczej WE lub mortale , sam nie wiem , tyle nie grałem... , zresztą musze jeszcze wolne w pracy załatwić i będę myślał.
No byloby swietnie jakby Ci sie udalo wpasc na turniej 
Myslimy nad logiem Morii i projektem koszulek, wiec na Dragonie bede zbieral zamowienia kto chce koszulki polo (sam koszt koszulki to 20 pln) pozostaje kwestia ile bedzie kosztował haft ale to po swietach bede dzwonil, bo narazie czesc sklepow ma po prostu przerwe swiateczna
pzdr

Myslimy nad logiem Morii i projektem koszulek, wiec na Dragonie bede zbieral zamowienia kto chce koszulki polo (sam koszt koszulki to 20 pln) pozostaje kwestia ile bedzie kosztował haft ale to po swietach bede dzwonil, bo narazie czesc sklepow ma po prostu przerwe swiateczna
pzdr
zadnego projektu jeszcze nie ma, jak macie jakies ciekawe pomysly to do dzieła, jak cos bedziecie mieli to wyslijcie mi to ja poznije to zbiore do kupy i wybierzemy wspolnie jakis najfajniejszy.
lukaszbober@ymail.com
lukaszbober@ymail.com
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
W pierwszym scenariuszu nie może po prostu rozdawać Animozji.Shakin' Dudi pisze:Eliah: W jaki sposób?
Generalec wampierzy który nie może dołączać się do oddziału to trochę słaba opcyja.
Trochę nudna będzie pierwsza bitewka jak Lordem trzeba będzie stać za lasem albo w nim( ty do mnie strzelaj a ja zrobię sobie ghule).

Bardzo fajnie że turniej jest organizowany, na 100% będę. Mam taką małą prośbę do kogoś kto zna się cos na grafice komputerowej, pomyślałem żeby zrobić 2 plakaty w fomacie A4 na zwykłej kartce,wydrukiem zajmę się ja, jeden reklamujący turniej a drugi klub, które można by było ewentualnie powiesić w sklepie modelarskim na Narutowicza gdzie od niedawna zaczęli sprzedawać figsy. Szansa na odzew jest bardzo niewielka ale zawsze można spróbować tym bardziej że prawie nic nas to nie kosztuje.
Mały edit, jakby ktoś miał pomysł to prosze o pw.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jednąLazur pisze:Orki zdawać będą 2 animozje czy tylko jedną?
skontaktuj się z Czopkiemkotson pisze:Bardzo fajnie że turniej jest organizowany, na 100% będę. Mam taką małą prośbę do kogoś kto zna się cos na grafice komputerowej, pomyślałem żeby zrobić 2 plakaty w fomacie A4 na zwykłej kartce,wydrukiem zajmę się ja, jeden reklamujący turniej a drugi klub, które można by było ewentualnie powiesić w sklepie modelarskim na Narutowicza gdzie od niedawna zaczęli sprzedawać figsy. Szansa na odzew jest bardzo niewielka ale zawsze można spróbować tym bardziej że prawie nic nas to nie kosztuje.