Giant byłby dobry za 130 pkt, a adominacja za 350 byłaby mocna ale droga więc przestałaby być must havem.
No to humor mi poprawiłeś!
Tak na poważnie, idea słuszna. Moim zdaniem, fajniejsza od nowych itemów czy zasad.
Moderator: Barbarossa
Giant byłby dobry za 130 pkt, a adominacja za 350 byłaby mocna ale droga więc przestałaby być must havem.
Posłowie tez winni byc obiektywni, a jak koń jest każdy widzi.Tandor92 pisze:...obiektywnych graczy...
...własnie tak wygląda robienie rozpisek w warmaszynach/hordach (biore tego herosa bo dobrze bosstuje to i tamto, dokładam owo i smowo bo razem sie świetnie kombuje etc.), i jest to jedna z największych zalet tego systemuniemówiąc że robienie w taki sposób rozpisek byłoby głupie "wystawię gianta, to kupie herosem talisman pieprznięcia gianta i bicz wybierania ataków".
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
Znaczy mi się wydaje, że zmiana właściwości przedmiotów magicznych w konkretnym celu, aby nadać im użyteczniejszy i grywalniejszy wymiar, chociażby na wzór właściwości w warmachinie jest dużo trudniejszym projektem niż sama tylko zmiana wartości punktowych - nawet w połączeniu z punktacją jednostek. Chyba że miałeś coś innego na myśli pisząc - "przepisanie magicznych przedmiotów".Barbarossa pisze:Pomysł z przedmiotami jest przede wszystkim w sferze realiów (tzn. realistycznie możliwy, jeśli się komuś za to będzie chciało wziąć). Przepisanie wartości punktowych, żeby to miało sens, to dużo większy projekt.