Turniej w Sopocie 25-04-2010 Stary Klinkiera 4 - 800 PKT.
Re: Turniej w Sopocie 25-04-2010 Stary Klinkiera 4 - 800 PKT.
W armii Chaos Dwarfs każda maszyna ma zasadę monster & handlers czyli zaliczają się do limitu maszyn,czy nie?
"Aby być niepospolitym graczem, trzeba zacząć od pospolitego grania."
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
Liczy sie do modeli strzelających.Pitul pisze:W oddziale rabble z ChD(INDY GT), ten unit ma zasadę że musi mieć championa (Hobgoblin taskmaster) który ma od razu bow
zapisać proszę
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- krooliczek
- Mudżahedin
jak nie wcisną euro pomiędzy i jak nikt już się nie rozpierdoli to wpadnę do was.
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
- PapaProtoss
- Wałkarz
Uuu, już widzę ten spam Traperów, strach się bać!i żeby nie było wątpliwości- nowy BP obowiązuje...
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."