Nowa Gildia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nowa Gildia
Papugując popularny temat na NG, tutaj też o nich
NG siadło. Ktoś coś wie?
NG siadło. Ktoś coś wie?
BTW to ile nam zostało ?
o czym mowa?D-wensowi się pomyliły fora.
BTW to ile nam zostało ? Wink
Odkąd wróciło BP może 2 razy byłem na NG... a co do wansa, to już chyba czas sie skończył...
Ja wole BP. Chwile temu sprawdziłem i NG działa, D-Wens miał pecha Razz
Był taki temat do kasacji i taki cep jęczał, że przejmie BP .
A to co TomCio napisał plus to że mnie nienawidził troszkę.Pawełek pisze:o czym mowa?D-wensowi się pomyliły fora.
BTW to ile nam zostało ? Wink
Odkąd wróciło BP może 2 razy byłem na NG... a co do wansa, to już chyba czas sie skończył...
Ja wole BP. Chwile temu sprawdziłem i NG działa, D-Wens miał pecha Razz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
...tymczasem Border Princes przedwczoraj miało uptime 99,54% (down przez około 6 minut), a wczoraj - równiutkie 100%.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
...tymczasem BP jak zaczęło działać dobrze, tak się trzyma
Wczorajszy uptime to równe 100%. Celujemy w cały tydzień 100% uptime'u, a miesięczny na poziomie 99,9%
Wczorajszy uptime to równe 100%. Celujemy w cały tydzień 100% uptime'u, a miesięczny na poziomie 99,9%
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: