Początkujący generał
Moderator: Hoax
Re: Początkujący generał
mają
ale po co ci slingi? to badziewie jest...
ale po co ci slingi? to badziewie jest...
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
Jak by nie było -1, to by było niezłe. np. 10 night runnerów wychodzących z warp grinderem strzela 20 strzałów jakichś łuczników, stojąc za nimi.
na 18" nie ma ujemnego modyfikatora, no ale nie masz też multiple shota... na 9" mają -1 ale z górki jedziesz z 2 rank :] i poprawiasz grinderem...
za 10nr z czempionem, grinderem i slingami płacisz 148pkt! sporo, ale jak dobrze się tym wykopiesz to maszyny schodzą od tego jak głupie
czy slingi to badziewie? polemizowałbym! a nie grać na slingach w ogóle to nuda i brak klimatu
za 10nr z czempionem, grinderem i slingami płacisz 148pkt! sporo, ale jak dobrze się tym wykopiesz to maszyny schodzą od tego jak głupie
czy slingi to badziewie? polemizowałbym! a nie grać na slingach w ogóle to nuda i brak klimatu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
tak, można go zdispelować
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..