- " Osoby siedzące po 22h przy WoW'ie przed kompem serdecznie zapraszamy do klubu Moria posunąć pare figurek...
Dragon przesunięty 2350 Lublin 30.05.2010 !
Re: Dragon 2350 Lublin 18.04.2009
Mam pare pomysłów na plakaty, kolorowe, tylko co by na nich miało pisać tak w konkretach to niewiem jeszcze i czy by było to na kolorze czytelne, hmmm..
- " Osoby siedzące po 22h przy WoW'ie przed kompem serdecznie zapraszamy do klubu Moria posunąć pare figurek...

jade dawno nie grałem mam nadzieje że coś się znajdzie dla biednego maturzysty 
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Czopie spotkamy sie na dniach i cos wymyslimy
.
Boju: armia znajdzie sie dla kazdego kto o nia prosi
Boju: armia znajdzie sie dla kazdego kto o nia prosi
Dobra, sprawa jest następująca, kto oprócz mnie może zanieść gdzieś plakat reklamujący turniej. Ja tak jak mówiłem zanoszę plakat do modelarskiego na Narutowicza, w tej chwili nie mam czasu zanieśc gdzie indziej lub po prostu nie wiem gdzie. Piszcie swoje propozycje a po wzory plakatów do wydruku zgłaszajcie sie do Czopa na pw z waszymi e mailami.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
może jeszcze w starym Krzysiu powieś/ daj komuś do powieszenia... sam jutro cały dzień na mieście jestem (Trzeba w końcu bibliografie zrobic do prezentacji na polak;P) to przy okazji mógłbym od Ciebie odebrac i pogadać z ludźmi w sklepie modelarskim;)
Odnośnie palakatów: w MDKu/WOKu można za darmo chyba powiesić plakat, ostatnio kumpel wieszał odnśnie szkoły tańca zagadał i było bez problemu.
Edit, wieszanie plakatu w mdku nie ma żadnego sensu jedyni battlowcy którzy tam przychodzą to ja Kamil Artur czasem Czop i Dudi
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Mhm tylko że nie mam tuszu kolorowego aktualnei chyba że to tamten czarno-biały to problemu nie ma
btw. w MDK-u warto bo to nie jest dla battlowcow, ale dla ludzi którzy mogliby potencjalnie tym siezainteresować albo też kupili figurki a nie wiedzą nic o sporcie;)
btw. w MDK-u warto bo to nie jest dla battlowcow, ale dla ludzi którzy mogliby potencjalnie tym siezainteresować albo też kupili figurki a nie wiedzą nic o sporcie;)
Ktoś niech powiadomi Świdnik, chociaz pewnie już wszystko wiedzą
Plakat narazie ten czarnobialy - to on to nic takiego, ważniejszy będzie plakat ogólny promujący morię i battla
który zrobi sięw kolorze a wyfrukuje gdzieś w profesjonalnej drukarni?
Plakat narazie ten czarnobialy - to on to nic takiego, ważniejszy będzie plakat ogólny promujący morię i battla
Czopek pisze:Ktoś niech powiadomi Świdnik, chociaz pewnie już wszystko wiedzą![]()
Plakat narazie ten czarnobialy - to on to nic takiego, ważniejszy będzie plakat ogólny promujący morię i battlaktóry zrobi sięw kolorze a wyfrukuje gdzieś w profesjonalnej drukarni?
spoko sprawa! i porozwieszajcie to po szkołach
napiszcie żeby zainteresowani przyszli na Dragona obczaić z czym to się je, a jak ktoś rzeczywiście przyjdzie to niech się tymi ludźmi zajmie i sensownie wyjaśni i zachęci.
e tam nie marudź:D będą musieli zagrać na latającej hierofantce:D czy tam innej liczce bo w koncu nie moze byc generałem hierofantka;) Będzie ciekawie... ja nawet myślałem nad wystawieniem smoczka ale to pleeew:P Trzeba cwiczyc na DMP 
Ciekawe czy wpadnie ktoś spoza wojewodztwa:D
btw. i tak każdy wie że TK są przegięte!
Ciekawe czy wpadnie ktoś spoza wojewodztwa:D
btw. i tak każdy wie że TK są przegięte!
Dobra, co do plakatow reklamuujących turniej, nie musi być niewiadomo jak ładnie byle było. Kto moze niech pobierze od Czopa plaka, wydrukuje u siebie lub w Lublinie i zawiesi. O zawieszonych meldoweać tutaj
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
najważniejsza jest zaprawa
plakaty - work in progress 90%
plakaty - work in progress 90%
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Nagrody też będą!
Kto był na falkonie ten wie jakie