Fanatycy do combatu

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Fanatycy do combatu

Post autor: Wojtuś »

Dzisiaj podczas gry z kolegą przytrafiła nam się sytuacja, że dwaj fanatycy wpadli do combatu, tak że przebiegały tylko przez moje (nie orkowe) jednostki.
Jak powinniśmy rozdzielić hity?

:twisted: :twisted:
:twisted: :twisted:

:roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:evil: :evil:
:evil: :evil:

:roll: -Dziki
:shock: -BSB na dziku
:wink: -Phoenix guardzi
:twisted: -Fanol przed ruchem
:evil: -Fanol po ruchu

Kolega uparcie sądził, że ja dostają 2d6, a on nic. Ja natomiast mówiłem i tak ostatecznie zrobiliśmy, że i moi i jego dostają po 2d6.

I jeszcze jedno pytanie: czy jeśli w wyniku hitów z tego fanatyka zginął dzik i BSB, to czy ja mam sztandary??
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Co do drugiego pytania, tak, masz sztandary jeśli twój oddział stoi (wg zasad ktoś z oddziału podnosi upuszczony proporzec).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Pierwsze: Hity dostają tylko te jednostki przez które przebiegnie fanatyk- czyli w tym wypadku tylko orasy.

Drugie: Sztandar zostaje zdobyty na koniec fazy walki (po breakach lub gdy BSB zginie, ale musi to być w fazie walki) Inaczej sztandar nie zostaje zdobyty...

Awatar użytkownika
mikadorus
Mudżahedin

Post autor: mikadorus »

2 BSB miałeś?
Twoje jednostki tylko dostają.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

ok. Dzięki. Zwracam honor Maćkowi :wink:
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

ODPOWIEDZ