Army of middenland
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Army of middenland
Postanowiłem wrzucić zdjęcia swojego małego projekciku, który pomagał mi skutecznie uciekać na chwile od trudów sesji armia jest zbudowana na zasadach ze Storm of Chaos i wiem, że nie zagram nią na turniejach, ale w domu radzi sobie całkiem dobrze Co do poziomu, to od początku miał być to przyzwoity TT bez fajerwerków, ale cieszący oko na półeczce i w czasie gry ze znajomymi. Raczej nie będe nic zmieniał, no może po za sztandarem dla Inner Circli i dorobieniem sztandaru dla włóczników. Ale przechodząc do meritum:
1. Priest of Urlic
2. dwie piątki huntsmenów
3. Włócznicy
4. dwie piątki łuczników jako detki
5. działo
6. wilczki
7. drugie wilczki
8. Białe Wilki
9. Inner Circle z herosem
10 zdjęcie rodzinne
Miłego komentowania
1. Priest of Urlic
2. dwie piątki huntsmenów
3. Włócznicy
4. dwie piątki łuczników jako detki
5. działo
6. wilczki
7. drugie wilczki
8. Białe Wilki
9. Inner Circle z herosem
10 zdjęcie rodzinne
Miłego komentowania
putoa alasti avantoon!
Spokojnie możesz tym grać na turnieju jako imperium
Bardzo ślicznie, ja całkiem przepadam za widokiem czegoś co większość ludzi pewnie zaraz określi "łeee słaby TT" mi po prostu się podoba.
A te wilki to co to jest? Tak w sensie w kodexie imperium są psy? Nigdy, a to przenigdy nie widziałem na stole
Bardzo ślicznie, ja całkiem przepadam za widokiem czegoś co większość ludzi pewnie zaraz określi "łeee słaby TT" mi po prostu się podoba.
A te wilki to co to jest? Tak w sensie w kodexie imperium są psy? Nigdy, a to przenigdy nie widziałem na stole
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Świetnie wyglądają jako całość. Kawa najlepiej wyszła.
Więcej takich całych armii na forum
Więcej takich całych armii na forum
-
- Wałkarz
Nie ma co tu komentować, poprostu świetnie pomalowana klimatyczna armia. Wielkie z niecierpliwością czekam na rozbudowę
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
a tak w ogóle to te wilki to jakieś psy imperialne czy poprostu jakieś konwensje typu centaury zamiast zwykłych wildów
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
To normalna, wystawialna jednostka do armi Middenlandu. Psy łowieckie do polowań na Orków i Beastmanów
Bardzo fajna armia
Bardzo fajna armia
Armia na stół. Dobrze pomalowana i z klimatem, ale nie podobają mi się wilki i ekstremalne przejścia między kolorami. Jeszcze plus za to, że chciało Ci się robić cięciwy ( ja jestem na to zbyt leniwy )
prawe oko Ulryka koniecznie popraw wszystko świetnie się prezentuje ale jakoś nie przemawiają do mnie te kupki śniegu.
Wyglądają jakby były "sadzone" w identycznych odstępach snieżek kępka trawki śnieżek kępka trawki itd.
Ogólnie jednak bardzo fajna armia! No i jakże klimatyczna!
Wyglądają jakby były "sadzone" w identycznych odstępach snieżek kępka trawki śnieżek kępka trawki itd.
Ogólnie jednak bardzo fajna armia! No i jakże klimatyczna!
No właśnie. Poza tym wilczki mają bardzo niesympatyczne pyszczki :<SexRocket pisze:haldy sniegu za raz obok wielkich kep trawy to nie to
Cała armia robi bardzo pozytywne wrażenie, zwłaszcza na 'rodzinnym' zdjęciu
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: