czy Ty zawsze musisz komplikować sprawę... a jak to pisałeś na serio to naprawdę rade się ogarnąć już była poruszana sprawa grania na 3000 solo... bez lordów 3 rary 6 herosów, 4cory, 5 specjali... i bez jakiś bezmyślnych uwag bo naprawdę mam już dosyćJarekK pisze:kuman ale ja mam 2 armie
jedna to krasie a druga to krasie to nie jest jedna armia bo bym mógł wystawieć kowadło i lorda itp.
więc się zdecyduj mam 1 armie na 3000 i mam lordów
albo mam dwie armie na 1500 i jak każdy inny sojusz moge mieć 2 BSB bo np. jak morrok z szawicą są w parze to armia morroka może mieć BSB i armia szawicy też... czy źle coś zrozumiałem (znowu)
Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław
Khem kolego kumanie zwracam się do ciebie grzecznie I z poszanowaniem twej osoby.
Odpowiedz I podaj argument z jakiej racji fi co graja w parze Moga miec 2 bsb a jak gram solo to nie moge...
Jak gram sojuszem to z jakiej kur** racji mam 4dd jak ONI w sojuszu maja 2pd I 2dd za kazda armie??? To jest nie fair!!!!!!!!!! Jak mi dubluszesz sloty to zdubluj też bonus antymagiczny czyli 4 dd na armie krasi. Jak dalej ni kumasz to ci to opowiem:
przyszly sobie dwie armie krasnoludow I armia np. Skavnow I vampirow. Na to gneral jednj armii krasi powiedzial do general drugiej stworzmy sojusz I rozwalmy tamtych. Na to tamci się obrazili I też sojusz zalozyli...
Piekny fluff nie prawdarz???
Odpowiedz I podaj argument z jakiej racji fi co graja w parze Moga miec 2 bsb a jak gram solo to nie moge...
Jak gram sojuszem to z jakiej kur** racji mam 4dd jak ONI w sojuszu maja 2pd I 2dd za kazda armie??? To jest nie fair!!!!!!!!!! Jak mi dubluszesz sloty to zdubluj też bonus antymagiczny czyli 4 dd na armie krasi. Jak dalej ni kumasz to ci to opowiem:
przyszly sobie dwie armie krasnoludow I armia np. Skavnow I vampirow. Na to gneral jednj armii krasi powiedzial do general drugiej stworzmy sojusz I rozwalmy tamtych. Na to tamci się obrazili I też sojusz zalozyli...
Piekny fluff nie prawdarz???
Jaki z ciebie muł Jarek.
2 PD i 2 DD są WSPÓLNE w sojuszu, nie ma tak, ze każda ma swoje 2 PD i DD.
Dodatkowo każda armia jak moze miec BSB to dalej może on pomagac SWOJEJ ARMII TYLKO a nie sojusznika, a ty bys chciał na jedną armię dwóch BSB.
I prosze ciebie uspokój się, bo wypisujesz takie głupoty, ze głowa mała.
2 PD i 2 DD są WSPÓLNE w sojuszu, nie ma tak, ze każda ma swoje 2 PD i DD.
Dodatkowo każda armia jak moze miec BSB to dalej może on pomagac SWOJEJ ARMII TYLKO a nie sojusznika, a ty bys chciał na jedną armię dwóch BSB.
I prosze ciebie uspokój się, bo wypisujesz takie głupoty, ze głowa mała.
kuman nie jest organizatorem, a od takich spraw wlasnie on jest. padla prosba o zadawanie pytan do organizatora?JarekK pisze:Khem kolego kumanie zwracam się do ciebie grzecznie I z poszanowaniem twej osoby.
[...]
Morrok pisze:gówniarze słuchajcie- jeszcze jeden post spamu (nawet odpowiedź na mojego posta) skończy się interwencją u moderatora- poproszę o bany dla was oraz o usunięcie waszego durnego gadania.
Pierwsza rzecz: Macie coś do siebie? Napisać prywatnie. Jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości do użytkownika, zamiast psuć innym powietrze. Odpierdolcie się od Janiszka i nawzajem od siebie.
Druga rzecz: Temat turniejowy jest tylko od tego aby zadawać w nim pytania i dostawać na nie odpowiedzi OD ORGANIZATORA, na temat zbliżającej się imprezy figurkowej. Jeżeli nie macie co robić tylko spamować na forum i sprawia wam to radochę, róbcie to na IRCU, GG, SKYPE, innych portalach czy komunikatorach. Ale NIE tutaj.
Ja z tego miejsca chciałem zgłosić korpus ekspedycyjny z Ostrowa Wlkp. (a raczej zarezerwować bo rozpiski wyślemy niebawem)
1. Oscar Flamberg & Boski - Imp & DCh
2. Konrad & ... (na dzień dzisiejszy sam ale raczej ktoś się znajdzie) - Liz & VC
3. Stefczyk & Lesław - Skav & DE
Co do 2 armii krasnoludzkich,nie wiem jak to org rozwiąże (jego sprawa) ale jak dla mnie sojusz Krasnoludzko - Krasnoludzki to dwa odziały jednej armii czyli dostają razem 4 dp a nie po 4 za stronę czyli w sumie 6
P.S. (taka dygresja) U nas w Ostrowie w przypadku parówek gra się tak iż sojusz z Krasnoludami ma w sumie 3 dp za armie gdyż krasnoludy to tylko połowa armii. I nikt nie narzeka.
1. Oscar Flamberg & Boski - Imp & DCh
2. Konrad & ... (na dzień dzisiejszy sam ale raczej ktoś się znajdzie) - Liz & VC
3. Stefczyk & Lesław - Skav & DE
Co do 2 armii krasnoludzkich,nie wiem jak to org rozwiąże (jego sprawa) ale jak dla mnie sojusz Krasnoludzko - Krasnoludzki to dwa odziały jednej armii czyli dostają razem 4 dp a nie po 4 za stronę czyli w sumie 6
P.S. (taka dygresja) U nas w Ostrowie w przypadku parówek gra się tak iż sojusz z Krasnoludami ma w sumie 3 dp za armie gdyż krasnoludy to tylko połowa armii. I nikt nie narzeka.
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
- Khuman
- Ciśnieniowiec
1. ostrzeżenie dla Jarka ( drugiego nie będzie ) będziesz się zastanawiał co piszesz
2. krasie w parze dają 4DD tak już graliśmy więc nie chcę zmieniać zwyczajów wrocławskich lokali ( choć pomysł zacny )
3. Już poprawiam Panie Janiszku i witam wszystkich nowych uczestników
4. chcę zauważyć że rozpiski ma przysłać każdy ( para czy solo ) jeśli coś się nie spodoba zmienię to
5. pozdrawiam
6. wszystkie sloty podałem dobrze na 3K ( tylko niebędzie np. 3 ogan czy 6 bolców )
7. wszystkie miejsca są jak na razie zajęte ( no bey jest ) w sobotę zobaczę czy zmieszczę 7 stół
8. nie pyskować, nie wyśmiewać, nie naigrawać, nie oszukiwać, nie kłamać, nie przeklinać ( powiecmy raz na bitwe można )... bo będą punktu karne zostało to postanowione z głównym organizatorem innych turniejów czyli Marysiem i zostanie tak dopóki się nie stanie kulturalniejsza scena WH... -1pkt. ( duży ) za każdą nieprzyjemną scenę, a jak będzie bardzo nie przyjemnie podziękujemy za współprace
ps.: to jest turniej proklimaciarskich rozp
2. krasie w parze dają 4DD tak już graliśmy więc nie chcę zmieniać zwyczajów wrocławskich lokali ( choć pomysł zacny )
3. Już poprawiam Panie Janiszku i witam wszystkich nowych uczestników
4. chcę zauważyć że rozpiski ma przysłać każdy ( para czy solo ) jeśli coś się nie spodoba zmienię to
5. pozdrawiam
6. wszystkie sloty podałem dobrze na 3K ( tylko niebędzie np. 3 ogan czy 6 bolców )
7. wszystkie miejsca są jak na razie zajęte ( no bey jest ) w sobotę zobaczę czy zmieszczę 7 stół
8. nie pyskować, nie wyśmiewać, nie naigrawać, nie oszukiwać, nie kłamać, nie przeklinać ( powiecmy raz na bitwe można )... bo będą punktu karne zostało to postanowione z głównym organizatorem innych turniejów czyli Marysiem i zostanie tak dopóki się nie stanie kulturalniejsza scena WH... -1pkt. ( duży ) za każdą nieprzyjemną scenę, a jak będzie bardzo nie przyjemnie podziękujemy za współprace
ps.: to jest turniej proklimaciarskich rozp
Jeśli ktoś będzie miał jakieś ale odnośnie ostatniego punktu, to zawsze może wyskoczyć na solo ;D. Jeśli nie ma 18 lat, zawsze może wystawić ojca albo brata ;D.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
NO LOL ALE SAM PRZYZNAŁEŚ ZE TO FAJNY POMYSŁ
ALE WIEM WIEM...
ups caps lock był włączony
to już się nie można zapisać ja przybędę jeśli można...
a rozpe wysle niebawem
gram albo krasie na 3k
albo woch + krasnale
bujcie się trzech organek
ALE WIEM WIEM...
ups caps lock był włączony
to już się nie można zapisać ja przybędę jeśli można...
a rozpe wysle niebawem
gram albo krasie na 3k
albo woch + krasnale
bujcie się trzech organek
Ja będę
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
też będę... zobacz lepiej na mego teameraJaniszek pisze:A tak w ogóle to super jest podpunkt odnośnie kultury. Jestem ciekaw czy sędzia będzie tego przestrzegał
Pozdrawiam
pozdrawiam
ps.: wiedziałem że to napiszesz