Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards II
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards II
Witajcie!
Głosowanie na miesiąc marzec rozpoczęte, można dać nowy temat na kwiecień i maj!
W związku z niską frekwencją (a jest to jednak dosyć zadziwiające, biorąc pod uwagę ilość protestów o brak możliwości udziału prac komercyjnych), konkurs jest wydłużony na miesiąc kwiecień i maj. Prace można składać do 31 maja, do północy.
Tematem wiosennym GdVMoMA jest MONSTER!
Zasady są proste - dozwolone są wszystkie modele monster powiązane z fantasy battle - chociaż odstępstwa od zasady są
Zależy nam bardziej na fantasy niż SciFi - i tego się trzymajmy.
Samego monstera nie muszę chyba tłumaczyć - podstawki 40mm+, chyba że jest jakiś model który jest na 25tce albo na 20stce - chociaż nie przypominam sobie.
Regiment, single albo banda - ważne żeby była
Jakiekolwiek pytania odnośnie tej edycji proszę dawać tutaj, reszta do głównego tematu.
Głosowanie na miesiąc marzec rozpoczęte, można dać nowy temat na kwiecień i maj!
W związku z niską frekwencją (a jest to jednak dosyć zadziwiające, biorąc pod uwagę ilość protestów o brak możliwości udziału prac komercyjnych), konkurs jest wydłużony na miesiąc kwiecień i maj. Prace można składać do 31 maja, do północy.
Tematem wiosennym GdVMoMA jest MONSTER!
Zasady są proste - dozwolone są wszystkie modele monster powiązane z fantasy battle - chociaż odstępstwa od zasady są
Zależy nam bardziej na fantasy niż SciFi - i tego się trzymajmy.
Samego monstera nie muszę chyba tłumaczyć - podstawki 40mm+, chyba że jest jakiś model który jest na 25tce albo na 20stce - chociaż nie przypominam sobie.
Regiment, single albo banda - ważne żeby była
Jakiekolwiek pytania odnośnie tej edycji proszę dawać tutaj, reszta do głównego tematu.
Chyba znów daliście ogłoszenie o głosowaniu jako globalne na całe forum.
Wydaje mi się, że wystarczy dać tylko w Galerii.
pozdrawiam
Wydaje mi się, że wystarczy dać tylko w Galerii.
pozdrawiam
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
czy muszę pokazać ludka jak robię w etapach czy od razy mogę przedstawić gotowy model??
model może być robiony na zamówienie czy tylko prace wzbogacające własne kolekcje
model może być robiony na zamówienie czy tylko prace wzbogacające własne kolekcje
Gotowy model wystarczy.RAFIX pisze:czy muszę pokazać ludka jak robię w etapach czy od razy mogę przedstawić gotowy model??
Przecież to jest konkurs dla prac komercyjnych...
dzięki za odpowiedz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: