Grandmaster Azrael
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Grandmaster Azrael
Ostatnia moja praca, która strasznie rozciągnęła się w czasie. Zrobiłem taką szybką fotę, bo po prostu mi się nie chciało wszystkiego ustawiać...
Miejscami jest strasznie wymęczony, zresztą to po paru rzeczach to widać.
Nie jest to fantasy i mam nadzieję że nie będzie to za bardzo innym przeszkadzać
Komentarze mile widziane.
pzdr
Szary
Miejscami jest strasznie wymęczony, zresztą to po paru rzeczach to widać.
Nie jest to fantasy i mam nadzieję że nie będzie to za bardzo innym przeszkadzać
Komentarze mile widziane.
pzdr
Szary
No Szary wreszcie pokazales na co Cie stac... Bardzo mocne prace !!!
Nie lubię oglądać takich prac... Bo znowu wpadam w kompleksy... Po prostu świetny, zwłaszcza freehand.
Gdzieś już widziałem ten model, ale był jeszcze w fazie WIP, niedawno się pojawił skończony
Dobra robota, bardzo żywe kolory, spójna i ciekawa koncepcja. Bardzo mi się podobają szaty, no i podstawki Efektownie prezentują się pióra na hełmie, ładnie się "błyszczą"
Pozdrawiam
Sławol
Dobra robota, bardzo żywe kolory, spójna i ciekawa koncepcja. Bardzo mi się podobają szaty, no i podstawki Efektownie prezentują się pióra na hełmie, ładnie się "błyszczą"
Pozdrawiam
Sławol
To co do tej pory widziałem od Szarego mi się poprostu bardzo podobało.
Teraz mi szczena opadła.
Najlepsza z twoich prac, tak dalej
Teraz mi szczena opadła.
Najlepsza z twoich prac, tak dalej
Że co proszę?Ziemko pisze:No Szary wreszcie pokazales na co Cie stac...
Kto z Was widział jakąś kiepską pracę Szarego - ręka do góry.
Dziękuję.
Szary, no co tu pisać? Świetna praca i tyle, na Twoim masterclassowym poziomie. Co prawda ostatnio bardziej cenię efektowne metaliki niż NMM (stąd mój zachyt nad Twoim EC), ale naprawdę wypas.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja nie mowie , ze widzialem slaba.... Co nie zmienia faktu , ze widzac ostatnie prace Szarego wiedzialem , ze stac go na wiecej - co pokazal tymi dwoma modelami , ktorymi imho wymiotl... ( Tomash porownaj poziom asystenta maga do tych 2 panow to zczaisz o co mi chodzilo )
Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Jest mi nie tylko bardzo miło, ale przede wszystkim motywuje mnie to do dalszej pracy
Maluję różnie, bawię się stylami. Po ostatnim Ludwigu w stylu `Eavy Metal (tak mi się przynajmniej wydaje), który notabene był zaczęty później niż Azrael, postanowiłem skończyć właśnie Grandmastera. Jest to praca silnie inspirowana stylem mojego kolegi Demon Colora i jednocześnie mój mały trybut dla jego twórczości - podpowiedział mi wiele tricków, które dzisiaj wykorzystuje, i za które jestem mu bardzo wdzięczny.
Ale moje prace to jedynie kropla w morzu twórców, w tym wielu utalentowanych polskich malarzy. Prace Lana, Hasha, Troyana, Kerima i wielu innych są Wam znane choćby z tego forum.
A "wielkich" jest znacznie więcej
Nie zawsze można malować coś ambitnego i nie zawsze na hiper-poziomie.
Jednak mam nadzieję, że cały czas uda mi się poprawiać warsztat, by jeszcze nie raz was zaskoczyć
Dziękuję i pozdrawiam
Szary
Maluję różnie, bawię się stylami. Po ostatnim Ludwigu w stylu `Eavy Metal (tak mi się przynajmniej wydaje), który notabene był zaczęty później niż Azrael, postanowiłem skończyć właśnie Grandmastera. Jest to praca silnie inspirowana stylem mojego kolegi Demon Colora i jednocześnie mój mały trybut dla jego twórczości - podpowiedział mi wiele tricków, które dzisiaj wykorzystuje, i za które jestem mu bardzo wdzięczny.
Ale moje prace to jedynie kropla w morzu twórców, w tym wielu utalentowanych polskich malarzy. Prace Lana, Hasha, Troyana, Kerima i wielu innych są Wam znane choćby z tego forum.
A "wielkich" jest znacznie więcej
Nie zawsze można malować coś ambitnego i nie zawsze na hiper-poziomie.
Jednak mam nadzieję, że cały czas uda mi się poprawiać warsztat, by jeszcze nie raz was zaskoczyć
Dziękuję i pozdrawiam
Szary
Bardzo dobra praca, ale rzeczywiście ma parę niedociągnięć. Nie ma nic gorszego nie malowanie figsa przez długi czas. Na koniec wszystko spada o poziom niżej, bo zależy Ci już tylko na jej ukończeniu. Chyba każdy tak ma.
Nie będę czepiał się szczegółów, fajne kontrastowe malowanie z duża ilością kolorków. Przyjemne dla oka i całkiem efektowne. Chociaż osobiście preferuje inny styl to i tak mi się podoba. Wpływ DC widać i to nawet mocno, jego Azrael chociaż w innych kolorkach jest całkiem podobny
Ogólnie bdb i wszystko fajnie, ale szału nie ma
Nie będę czepiał się szczegółów, fajne kontrastowe malowanie z duża ilością kolorków. Przyjemne dla oka i całkiem efektowne. Chociaż osobiście preferuje inny styl to i tak mi się podoba. Wpływ DC widać i to nawet mocno, jego Azrael chociaż w innych kolorkach jest całkiem podobny
Ogólnie bdb i wszystko fajnie, ale szału nie ma