Lenart`s Gallery [up. 17.04.2011 5x Glade Guards + 5x WW ]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wiosna w ciemnej kniei....
W lewym górnym rogu stoi próbka furii do DoCH-u a w dolnym bsb przygotowany do malowania. na okrągłej podstawce z korkiem bo wisi na pinach.
Wszystko to ładne, ale (wiem, że takie było założenie) strasznie ciemne :< Przydałoby się trochę rozjaśnień i, jeśli to by nie była zbyt duża ingerencja w już pomalowane figurki, dodanie jakiegoś jednego, kontrastowego koloru, który trochę to wszystko ożywi. Np. jakiś pomarańcz czy więcej czerwieni, którą masz na sztandarze.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- michnik000
- Kretozord
Skavenblight pisze:Przydałoby się więcej rozjaśnień na brązach i zieleni. Kontrast zdecydowanie za mały.
Zgadzam się z przedmówczynią.Trochę mroczne,ale ogólnie na stół się nadają.
no brawo, ljak dla mnie WE to zawsze była armia z dozą mrocznego-bajkowego(w stylu HB) klimatu. Draidy też mrocznie zrobisz? może dodasz im jakieś kolce?
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bardzo mi się podoba Twoje malowanie. Jest takie mhroczne Mimo wszystko można by rozjaśnić krawędzie.
Będzie jakiś fh na sztandarze?
Przy płynnych przejściach z większymi kontrastami trzeba się po prostu nabawić (nachrzanić) i położyć pierdylion warstw Ale zazwyczaj gdy wyciągasz krawędzie nie ważne, czy są o odcień jaśniejsze czy trzy - i tak dobrze wyglądają
Będzie jakiś fh na sztandarze?
Przy płynnych przejściach z większymi kontrastami trzeba się po prostu nabawić (nachrzanić) i położyć pierdylion warstw Ale zazwyczaj gdy wyciągasz krawędzie nie ważne, czy są o odcień jaśniejsze czy trzy - i tak dobrze wyglądają
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Nie no ogółem spoko, ładnie, schludnie, na pewno lepiej ode mnie xD.
Ale co mi się rzuciło w moje martwe ślepia to Dryady. Przydałoby się serio trochę skontrastować bo, nie obraź się, wyglądają jak malowane z firmy wizards of the coast, i ich nieszczęsne D&D...
Ale co mi się rzuciło w moje martwe ślepia to Dryady. Przydałoby się serio trochę skontrastować bo, nie obraź się, wyglądają jak malowane z firmy wizards of the coast, i ich nieszczęsne D&D...
Rzekłem. Niech tak się stanie.