oddałeś się Chaosowi i któremuś bogowi będzie zalezało na przywrócenie Ciebie do życiaPrzemcio251 pisze:Ja sie ogólnie zastanawiam jak wprzęgną twoją postać do kampanii jak np on została sprasowana thunder hammerem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
oddałeś się Chaosowi i któremuś bogowi będzie zalezało na przywrócenie Ciebie do życiaPrzemcio251 pisze:Ja sie ogólnie zastanawiam jak wprzęgną twoją postać do kampanii jak np on została sprasowana thunder hammerem
DoW II trudniejsza od DoW IVarinastari pisze:Ja oczekiwałem dobrego multi- i to dostałem.
Gra jest o wiele trudniejsza od DoW I ( nie grałem w podstawkę dwójki), lecz daje cholerną satysfakcję z wygranej na multi.
POLECAM.
Chodzi Tobie o kampanie czy potyczke z kompem?Pokutnik pisze: Co do trudności DoW jest o wiele trudniejszy niż DoW 2. Przykładowo niemożliwością jest wygrać w DoW jeśli komputer ma poziom:Obłąkany(czy jakoś tak) w DoW 2 komputer na najwyższym można bez problemu sklepać.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Dzięki za pomoc bo idąc Twoim tokiem rozumowania odkryłem, że po formacie zapomniałem SP zainstalowaćAfro pisze:moze sterowniki nieaktualne, ewentualnie za nowe
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash