Nawrót Pamelsona
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nawrót Pamelsona
Po półrocznej przerwie znowu złapałem za pędzel, na rozgrzewkę poszedł model długo obiecywany dla mojej babci
Generalnie model strasznie z dupy odlany ale myślę, że wystarczy jeszcze mały wash z tyłu, podkreślenie pasa i jakaś podstawka żeby było git.
Generalnie model strasznie z dupy odlany ale myślę, że wystarczy jeszcze mały wash z tyłu, podkreślenie pasa i jakaś podstawka żeby było git.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Żeby nie było, że się opieprzam zapodaje wipa nowego kowadła.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Daj jakieś większe i lepsze zdjęcia, tutaj widzę tylko tyle, że podstawka jest brzydka...
Generalnie nie ma jeszcze na co patrzeć podstawowe kolory, brzydka podstawka i nieprzytwierdzone elementy. Sorry za zdjęcia ale nie mogę ogarnąć dobrej ostrości w aparacie (albo ręka mi się trzęsie).
Wersja (prawie0 finalna, jeszcze tylko podstawkę przyozdobię.
Foty już leprze ale nadal z dupy
Foty już leprze ale nadal z dupy
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Znalazłem w szufladzie , dokładniej to chyba z Lourd.
A rozjaśnienie, rzeczywiście by się przydało.
A rozjaśnienie, rzeczywiście by się przydało.
Też mam taką w domu, pewnie kupisz w jakimś sklepie z krzyżykami, medalikami itp.Skavenblight pisze:Rozjaśnij jeszcze trochę. Prosi się o to.
Skąd masz figurkę? Może mojej babci też bym taką dała
Zeby nie było, że moja babcia to moher, to powiem, że pisze, maluje i kładzie kafelki.