mogę ci niepomalowanego scrachbuilda wziąćEmilianek pisze:Ma ktoś pożyczyć doom divera? Nagrodą może być jakiś baton czy coś .
tutaj albo pm
NEMEZIS TACTICS 10.04
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: NEMEZIS TACTICS 10.04
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jasiuuu pisze:za batona : ]
preferuje równowartość w piwie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ma wymiarową, tj. napisalem ci w PM'ceEmilianek pisze:Dobra nie wiem co to jest ale dawaj . Mam nadzieję że się nadaje. Ma jakąś podstawkę i czy wymiarową?
Dzięki wielkie
będę na 100 % więc proszę dopiszcie mnie rano, mam nadzieję że ktoś przypomni organizatorom.
mój przyszły przeciwniku jeżeli turniej zacznie się o 9 30 w co wątpię wpisz walkowera bo ja mgę być dopiero o 10 15 jeżeli wszystko zacznie się później to obiecuję że zdąrzymy zagrać całą bitwe. narka i do jutra
mój przyszły przeciwniku jeżeli turniej zacznie się o 9 30 w co wątpię wpisz walkowera bo ja mgę być dopiero o 10 15 jeżeli wszystko zacznie się później to obiecuję że zdąrzymy zagrać całą bitwe. narka i do jutra
- morgan10005
- Falubaz
Zmiana planów-będziemy nawet wcześniej.Niko pisze:takimi malymi smiesznymi figureczkami... DE+WoC
ewentualnie jak byscie sie mieli spoznic ciut bardziej to moze niech Karpiu i Yuby zagraja z Fifniakiem i Mikesem? tzn to tylko moja propozycja ale chlopaki pewnie nie mieli by nic przeciwko temu...
rozwijają się nowe formy płatnościJasiuuu pisze:za batona : ]
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
morgan10005 pisze:rozwijają się nowe formy płatnościJasiuuu pisze:za batona : ]
i to coraz ciekawszeKalesoner pisze:milion pessoss w gównie
- morgan10005
- Falubaz
Turniej organizacyjnie to porażka
Dzięki za dobrą grę moim przeciwnikom.
Wrzućcie wyniki.
Wrzućcie wyniki.
i jeszcze Kielon mi krzesło zabrał!morgan10005 pisze:Turniej organizacyjnie to porażka
- morgan10005
- Falubaz
bingoeliah91 pisze:Co tylko Harry przyszedł na czasmorgan10005 pisze:Turniej organizacyjnie to porażka
tak chyba jest zawsze...morgan10005 pisze:bingoeliah91 pisze:Co tylko Harry przyszedł na czasmorgan10005 pisze:Turniej organizacyjnie to porażka
tak czy siak dzieki za calkiem fajny turniej z mega posranymi scenariuszami (szczegolnie tym 2)... jedyne co tak naprawde bylo do bani to to ze oddalismy 1pts MSWiA
- morgan10005
- Falubaz
scenariusze raczej takie nie do grania turniejowego-ale ogólnie dobre i ciekawe
przyznaj -byliście gorsiNiko pisze: jedyne co tak naprawde bylo do bani to to ze oddalismy 1pts MSWiA
Panie Morgan pomimo spóźnienia turniej rozpoczął się z obsuwą 30 minuową czyli do przeżycia ;Pmorgan10005 pisze:Turniej organizacyjnie to porażka
Wrzućcie wyniki.
A tak serio to słabo wyszło i przepraszamy za te opóźnienie, ale mam nadzieję że i tak się podobało
Gratulacje dla TOP 3
Fisha i Szwentiego
Farciarza Handełka
Darka i Kijanki
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Turniej ogólnie spoko, format ciekawy. Ja osobiście ani nie odczułem ani się nie przejąłem obsuwą, ale rozumiem ze nie każdy może sobie pozwolić na cały dzień grania i niektórym może przeszkadzać że bitwy się przeciągają.
Najbardziej kontrowersyjne były chyba scenariusze (w szczególności drugi przez to że odległość między wrogimi oddziałami była strasznie mała i ogromne znaczenia miało to kto zaczyna), tym bardziej że część graczy sobie je odpuściła (nie mam o to żalu, ale nie widzę sensu dawania w w regulaminie obowiązku grania scenariuszy ).
Dzięki jeszcze raz dla przeciwników za bitwy, a w szczególności dla Voodoo z którym rozegraliśmy chyba najbardziej wyrównany pojedynek
pzdr.
Najbardziej kontrowersyjne były chyba scenariusze (w szczególności drugi przez to że odległość między wrogimi oddziałami była strasznie mała i ogromne znaczenia miało to kto zaczyna), tym bardziej że część graczy sobie je odpuściła (nie mam o to żalu, ale nie widzę sensu dawania w w regulaminie obowiązku grania scenariuszy ).
Dzięki jeszcze raz dla przeciwników za bitwy, a w szczególności dla Voodoo z którym rozegraliśmy chyba najbardziej wyrównany pojedynek
pzdr.