WOCH1500+250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Re: WOCH1500+250

Post autor: Solider »

Nurglasy są ok. Faktycznie brakuje puppeta, a przy Heluni muszisz go mieć, inaczej możesz sam sobie czoko zafundować.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

Ale je tylko raz w życiu miałem MisFajera na 3 a tak to tylko 1,6
Ale jeszcze pomyśle

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Szymon94 pisze:Ale je tylko raz w życiu miałem MisFajera na 3 a tak to tylko 1,6
Ale jeszcze pomyśle
Ja kilka razy więcej i puppet uratował mi wiele razy d.... :wink: . No i ta możliwość zmiany wyniku przeciwnikowi....bezcenna. Pomyśl, pomyśl.

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Kurde Pupet jest 100% zabezpieczeniem ale nie mam gdzie go upchać
Katan <_>Pupet :cry: chyba zamienię na pupeta w tedy mam jeszcze 15pkt do wydania tylko na co ??

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

15 z puppeta i 8 niewykorzystanych z puli armii jeżeli dobrze liczę to daje 23. Z tym już coś można zrobić, ale nie mam na razie pomysłu :wink:

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Zamienię tym magów na 2 tęczowców w tedy dam Pupeta
Pupet tylko ja maż pandemonium jest spoko :)
A sama rozpiska ma potencjał na te pkt?

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Rozpa na ten turniej :) Przy okazji zapraszam .
http://www.zkf.aplus.pl/forum/viewtopic.php?p=6911#6911

Wciąż mnie nurci pytanie Nurgl czy tęcza ?

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

0 komentarzy po małej zmianie magowie z nurgla na tęcze i zamiast katana pupet :)

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

niedawaj pupeta... 2 scrolle po prostu must have:D zbyt mała szansa na msisfire 3... a puppet przyda Ci się tylko z lizakami ... liczyłem że rzucając czary z 2 kosci powinien wypaść 1 misscast przez cały dzień (mi oczywiscie na Koziołku z 7 wpadło a jeden to nawet dwie pałki;P) Hellka rzadko rzuca 3.... ale jak już rzuci a TY masz puppeta to po prostu albo wsysasz maga przeciwnikowi albo po prostu 3 gatewaye Ci wchodzą:D
Co do knightów Ci nie doradzę bo sam gram na khornitach... ale ostatnio myślę nad jednym oddziałem nurglitów z war bannerem... w końcu jakis oddział który nie musi siedzieć za psami:P

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

uzywam nurgla z war banerem ładnie klepią

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

chyba się nigdy do nich nie przekonam:P
3 lata grania z frenzy i smutno się robi gdy kawaleria wypłaca "tylko" 15 ataków:P (chociaż kiedyś to choseni mieli ledwo 20, a normalna 15 i jakoś się żyło:D)
mhm a jak masz zamiar tu rolować abomke:>?

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

I po turnieju
1 Bitwa Lizaki
2 silniki 2xterki dużo skinków i odział jazdy z hero
ja zaczynałem oczywiście bolce po stedziach a hela misfajer na 2 i trace całą załogę(5 na kości)
mały fart gdyż moja jazda wbijając się na skinki i niszcząc je doszczętnie wbiła na pierwszy silnik rozkręcając go od 3 do 6 tury :/(zabity) drugi za to nie uchronił się przed magią i dostał z bolca (został mag) jego jazda z BSB została zniszczona przez HELE która goniła bsb ale niestety :/ nie dogoniła
Ogólnie 15:5
2 bitwa VC na Blood'kach i klocu black te dwa klocki zniszczyłem (w black został 1 ziom) hele misfajer i tracę całą załogę bolce zabijały po góra jednym max 3 kuszole biły gule .magia była słaba (2x1,4) ogólnie spoko gierka :)
11:9 dla VC
3 z WOCH Durin
miał jazde nurgla z WB z której siedział juger z BSB do tego miał 8jazdy slanesha która zjechała mi helcie :/
Muszę wspomnieć że przeciwnik miał rzuty WS na 6 rzut 2x6 na faście AS na 6 4x6 i jedna 2 :(
Jego kloc zniszczony . Nie ma co pisać
11:9 dla nie go

ogólnie 36pkt (w tym 3 za malowanie )(3/4)
Fajnie się grało

ODPOWIEDZ