![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Barbarossa
Nic się nie martw, odkupię ich od Ciebie... Teraz w mortalach to mus... Helka i działka pójdą na półeczkę...Rupert_ pisze:Ano u Orkasów z grzybkiem chyba się przyjdzie pożegnać, teraz DS już bardziej opłacalny będzie za +10 pts. Zbroja chyba bardziej uściślona, niż obcięta.
Jak rozumiem teraz już nie ma jak zmieścić w rozpie DoomDivera i Mengili? Szkoda, ostatnio pierwszy raz u mnie w rozpie zagościli i fajnie było trafiać w końcu w coś z broni dystansowej
Podłączę się do prośbyantonio pisze:btw. Czy jest szansa na pojawienie się odpowiedniego pliczku do AB? (Shino...![]()
)
trzeba byc ponad mengile i cannony.Rupert_ pisze:Ano u Orkasów z grzybkiem chyba się przyjdzie pożegnać, teraz DS już bardziej opłacalny będzie za +10 pts. Zbroja chyba bardziej uściślona, niż obcięta.
Jak rozumiem teraz już nie ma jak zmieścić w rozpie DoomDivera i Mengili? Szkoda, ostatnio pierwszy raz u mnie w rozpie zagościli i fajnie było trafiać w końcu w coś z broni dystansowej
Półtora roku zbierania figurek, kombinowania rospami, grillowania tylko najtańszych krewetek i picia podłego szampana i wreszcie nadchodzi kwiecień 2010... Ostatnie figurki jadą pocztą, ostatnie brusze nakładają malarze, wreszcie można pacnąć na półkę podrzędne jaszczurki-czas chaosu nadszedł... I co ? Komuś się nie spodobały działka stojące obok helenki i odstawiasz to wszystko na półeczkę i czekasz następne półtora roku aż dziecko dorośnie na tyle by podstawić sobie stołeczek pod półeczkę z figurkami i rozpiepszyć je w drobny mak... Nie wpieniłbyś się ?Rupert_ pisze:Podłączę się do prośbyantonio pisze:btw. Czy jest szansa na pojawienie się odpowiedniego pliczku do AB? (Shino...![]()
)
Grosiu nie płacz, zawsze możemy fluffluśnie się umówić na rozpy i porozrywasz sobie i postraszysz moich goblińskich jenerałów
Powiedział ktoś kto ma bolce, klopy i DD...quas pisze:trzeba byc ponad mengile i cannony.
Dogs of War cannons and Manflayers take an extra rare slot when taken in non-
Dogs of War armies.
Wygląda że tak.Mac pisze:Mam pytanie co do Rhinox Horn... a nawet dwa:
1. Jeżeli Ogry walczą przeciwko Orkom&Goblinom, używany jest Rhinox Horn. Obie strony mają bonus +2 do LD?
2. W opisie Rhinox Horn jest, że działa na "all greenskins" i wymienione pod tą kategorią są Ogry. Więc Ogry to są greenskiny? Czy oznacza to, że działa na nich krasnoludzka zasada Ancestral Grudge?
...Grolshek pisze:Wymieniłeś właśnie wszystko co mi się nie podobało w podejściu LS... Zostałem olany jako pieniacz i mąciwoda... Ciekawe czy Tobie też Barb napisze że jesteś pieniacz...
Rydwan.Mac pisze:Może Scraplauncher podchodzi pod tą kategorię... ma zasadę Stone Thrower.bigpasiak pisze:A jakież to maszyny macie w ograch że ich zakazujecie w ekstra slotach?
rozpatrzone czy rozważane bo to ogromna różnica.Barbarossa pisze: a pretensje odnośnie DoW - rozpatrzone.