na dzień dzisiejszy takquas pisze: pytanie teraz czy WE/WoCh potrzebuja dzialko na <2k?

Moderator: Barbarossa
na dzień dzisiejszy takquas pisze: pytanie teraz czy WE/WoCh potrzebuja dzialko na <2k?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Znowu jesteś mądrzejszy od telewizora.nindza77 pisze:WE z takim strzelaniem jak mają, a i naprawdę mocnymi rare, nie potrzebują działa. Tylko jest jeden warunek - nauczcie się bez niego grać, wtenczas na pewno nie będzie wam potrzebne. Tak samo z każdą armią. Te działa i mengile to jakaś kpina jest. Się standardy cholera wyrobiły i nikt nie chce grać inaczej. To już są szachy - z góry wiem co przeciwnik ma w rozpisce.
Sugerujesz że grać nie potrafię?nindza77 pisze:Zbanować całkowicie doW, będę to powtarzał dopóki takiego zapisu nie będzie. Nieważne czy się na śmierć zagadam. WE z takim strzelaniem jak mają, a i naprawdę mocnymi rare, nie potrzebują działa. Tylko jest jeden warunek - nauczcie się bez niego grać, wtenczas na pewno nie będzie wam potrzebne. Tak samo z każdą armią. Te działa i mengile to jakaś kpina jest. Się standardy cholera wyrobiły i nikt nie chce grać inaczej. To już są szachy - z góry wiem co przeciwnik ma w rozpisce.
Wg mnie nie.quas pisze:pytanie teraz czy WE/WoCh potrzebuja dzialko na <2k?
men, nindza77, załóż lepiej własne forum z klimato-ultrasami. wybacz, ale to tak jak byś chciał hokeistom wcisnąć cekinki, rajstopki, tipsy, kije w kutasiki i figurówki. nie możesz zdzierżyć armat w WE? myślę że je polubisz. ale pod jednym warunkiem - naucz się je cisnąć. niewiarygodne, nie?!Ja już widze, że tu swojego zdania to wypowiedzieć nie można ;/ I mogę Ci powiedzieć, że widziałem WE bez dział ani mengili i... wygrywały! Niewiarygodne nie?!![]()
Nie, nie mogą. Odpowiedź znajduje się w drugie zdaniu w kratce "Big Names", na trzeciej stronie BP:symek pisze:takie pytanie, skoro ogry teraz mają imiona za darmo to czy można wykupić im drugie imię już po normalnych zasadach??
Mam wrażenie, że czytasz mało książek.All Ogre characters (including butchers) can take one Big Name for free.
A character can only have one big name.
Aron jesteś Lame.Aron_Banalny pisze:men, nindza77, załóż lepiej własne forum z klimato-ultrasami. wybacz, ale to tak jak byś chciał hokeistom wcisnąć cekinki, rajstopki, tipsy, kije w kutasiki i figurówki. nie możesz zdzierżyć armat w WE? myślę że je polubisz. ale pod jednym warunkiem - naucz się je cisnąć. niewiarygodne, nie?!Ja już widze, że tu swojego zdania to wypowiedzieć nie można ;/ I mogę Ci powiedzieć, że widziałem WE bez dział ani mengili i... wygrywały! Niewiarygodne nie?!![]()
albo najlepiej zacznij grać.
kiss kiss bang bang
Świetnie!nindza77 pisze: Ja już widze, że tu swojego zdania to wypowiedzieć nie można ;/ I mogę Ci powiedzieć, że widziałem WE bez dział ani mengili i... wygrywały! Niewiarygodne nie?!![]()
nindza77 pisze:mogę Ci powiedzieć, że widziałem WE bez dział ani mengili i... wygrywały!
Co Ty mi o klimacie pierniczysz jak VC lord ma bloodline z różnych "domów" a w jednej armii DoCH biegnie sobie obok siebie czincz i korn...?nindza77 pisze:Ogarnijcie się już z tymi działami, to nie dość że zero klimatu, to jeszcze łapanie się w sidła standardów. Bless chłopaczki.
ci dwaj akurat nie pałają do siebie nienawiścią : ] ale nvmobok siebie czincz i korn...?