Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
W jednym się nie zgadzam z Nehanem:
"tę", nie "tą"
Dnia Świra nie oglądałeś?
"tę", nie "tą"
Dnia Świra nie oglądałeś?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
To ja Ci to powiedziałem czy ona się wypłakała?Tomash pisze:Obie są paskudne.* Zresztą foch, jaki wywołałeś u swojej przyjaciółki porównaniem jej do owej Ali, powinien Ci dać mocno do myślenia.Katylina pisze:Kto mi powie że Ala z kiedyś Blog27 nie jest śliczna to na ubitej ziemi lotniska Okęcie.
* - może być Okęcie, byle jakiś sensowny ring i w miarę standardowe zasady MMA (mogą być żywcem zerżnięte z K1, Pride itd.)
Bo jest podobna!
to nie powod zeby to palcami wytykac !
Nie pamiętam. To było dawno. Ale na pewno miała już ukończone 16 lat!Katylina pisze:To ja Ci to powiedziałem czy ona się wypłakała?
Tak jak Ci TruePunk napisał. Pewnych rzeczy się po prostu kobiecie nie mówiKatylina pisze:Bo jest podobna!
Ciesz się, że nie mam wakacji i muszę zostać w Anglii. Morderstwo to "least I would do to you"....Tomash pisze:Nie pamiętam. To było dawno. Ale na pewno miała już ukończone 16 lat!Katylina pisze:To ja Ci to powiedziałem czy ona się wypłakała?
Tak jak Ci TruePunk napisał. Pewnych rzeczy się po prostu kobiecie nie mówi [/quote]Katylina pisze:Bo jest podobna!
A tam. Należy je sobie wychować! Batem i marchewką na kiju!
Te znawca... sprobuj sobie jedna oswoic i potem moraly praw... to takie proste nie jest a czesciej, znacznie czesciej to na Ciebie ta marchewka bedzie dzialala... uwierz na slowo...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Miedzy slowami bigpasiaka i fanatyka widzimy roznice wynikajaca z podejscia praktycznego i teoretycznego (;
Różnica polega na tym, że Pasiak jest praktykiem
Odnośnie demokracji przypomniała mi się wypowiedź jednej rosyjsiekiej organizacji:
"Niektórzy ludzie w Rosji są zacofani i jeszcze nie gotowi na prawdziwą demokrację. Aby zrozumieli, Putin powinien im ją dokładnie wtłuc młotkiem do głowy..."
Komu takie podejście się z czymś skojarzyło to gratuluję
Odsyłam do lektury " Ja Dago" Nienackiego przesłanie mniej więcej takie
"Prawdziwa władza, to możliwość nadawania nazw rzeczom, tak aby inni tych nazw używali..."
"Niektórzy ludzie w Rosji są zacofani i jeszcze nie gotowi na prawdziwą demokrację. Aby zrozumieli, Putin powinien im ją dokładnie wtłuc młotkiem do głowy..."
Komu takie podejście się z czymś skojarzyło to gratuluję
Odsyłam do lektury " Ja Dago" Nienackiego przesłanie mniej więcej takie
"Prawdziwa władza, to możliwość nadawania nazw rzeczom, tak aby inni tych nazw używali..."
Prędzej bym ślimaka zrobił z Większym Demonem Nurgla niż ją pocałował
jedno nie wyklucza drugiego...Tomash pisze:Prędzej bym ślimaka zrobił z Większym Demonem Nurgla niż ją pocałował
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Możliwe, że ja. Mam dostatecznie dużo dziur w pamięci, żeby je napisać, a potem nie pamiętać.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
hę ?O kurde, chłopaki Shocked
Przyznawać się, który pisze opowiadania warhammerowe na portalu o BDSM